Mayıs ayında nerede denize girilebilir? Denize girmeyi özleyenler rota aramaya başladı: İşte Türkiye'de mayıs ayında denizi en güzel olan cennet köşeleri

Türkiye'nin farklı bölgelerinde mayıs ayında denize girmek için harika seçenekler bulunuyor. Özellikle Akdeniz ve Ege bölgelerindeki plajlardan mayıs ayında denize girmek yaza erkenden merhaba demek için ideal oluyor. Denize girmeyi özlemle bekleyenler şimdiden araştırmaya başladı. İşte Türkiye'de mayıs ayında denizi en güzel olan turizm mekanları.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Antalya: Kemer, Belek, Side

Sezonu erken açan Akdeniz’in en güzel sahillerine sahip Antalya’da Belek, Side, Kemer, Alanya, Lara plajlarında mayıs ayı itibariyle denize girilebiliyor. Bu bölgelerin tarihi ve doğal güzellikleri de eklendiğinde sizi bu destinasyonlarda harika bir erken yaz tatili fırsatı bekliyor.

Antalya için ilk öneri Kemer’e bağlı Tekirova köyü sınırlarındaki Phaselis Koyu ve antik kenti. Kemer merkeze 12 km mesafedeki Phaselis Koyu’na antik kentin içinden geçebiliyorsunuz. Müzekart’la ya da ücretli girişle antik kentteki Tarihi Tapınak, Hadrian Kapısı ve Phaselis Tiyatrosu gibi etkileyici kalıntıları ziyaret edip sahile geçebilirsiniz. Ancak bölgenin ören yeri olması dolayısıyla burada standart bir plaj hizmeti yok.

Cannes'da iddialı tarzıyla Birce Akalay rüzgârı! Yok böyle düğün! Kilolarca takıldı valizle taşındı Parmağını kaldırdı bu fırsatı kaçırmayın dedi! Canan Karatay en sağlıklı içeceği açıkladı İzinle üretilen salep orkidesi gelir kapısı oldu! Suudi Arabistan'da bir ilke imza atıldı