'Altın bu tarihte yerle bir olacak!' dedi, tarih verdi. 'Piyasa kahini' İslam Memiş'ten korkutan uyarı. İşte altın piyasasındaki son durum

İslam Memiş, onsların da yüksek olması gerektiğini dile getirerek, "57 bin 300 dolar seviyesinde altın dolar paritesi vardı. Bu seviyeden satanlar şu anda fiziki tarafta zararsız bir şekilde yerine koyabiliyorlar" dedi.

İslam Memiş yaptığı açıklamada 1794'e kadar yükselen altın onsu şu an 1772 dolar seviyesinde olduğunu, tarım dışı istihdam beklenti üzerinde geldiği için paritelerde sert düşüşler gördüklerini dile getirdi ve burada 29 dolarlık gerileme olduğunu bunun da ciddi bir gerileme olduğunu bildirdi.

İslam Memiş konuyla ilgili olarak, "Şu anda 1772 dolar seviyesinde. Ağustos ayı için 1730-1780 bant aralıklarını takip etmeye devam ediyorum. Yükselişlerin devam edebilmesi için 1800'ün görülmesi için tekrar 1780 dolar seviyesinde iki gece kapanış yapması gerekiyor." dedi.

Ahlaksız komşunun yaptıklarını açıkladı... Puf puf kabarıyor yumuşacık oluyor Baklava makinesi üretti, talep patlaması yaşandı Vahşet... Afrodizyak için kartalları öldürüyorlar! Mayıs ayında nerede denize girilebilir? Bodrum'daki dün gece patlama.. 16 mahalleye su yok