SHOW TV, YENİ YAYIN DÖNEMİNE HANGİ AĞIR TOPLARLA BAŞLIYOR?

TV kanalları yeni yayın dönemiyle ilgili hazırlıklarını tamamladı. İşte Show TV'nin yeni yayın dönemi için hazırladığı program ve diziler...

Google Haberlere Abone ol
SHOW TV, YENİ YAYIN DÖNEMİNE HANGİ AĞIR TOPLARLA BAŞLIYOR?

  
SHOW TV, yılın en iddialı yapımlarıyla yeni sezona 'Merhaba' diyor. Dev kadrolu diziler ve yarışma programları ile bu kış ekran başında geçecek. Eski yapımların yanı sıra birbirinden ünlü isimlerin rol aldığı 3 yeni dizi ve 2 yeni yarışma programı yayın hayatına başlayacak. İşte SHOW'un yeni sezon şovu:



İMİRZALIOĞLU 'EZEL' İLE DÖNDÜ
BAŞROLLERİNİ Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere ve Tuncel Kurtiz'in paylaştığı 'Ezel' adlı dizi yeni sezonda izleyiciyle buluşuyor. İmirzalıoğlu da askerden döndükten sonra ilk kez aşk ve ihanetle örülü bu yapımla ekranda yer alıyor.


TÜRKİYE YETENEĞİNİ ACUN'LA ARIYOR
İNGİLTERE'NİN 'kıllı melek'i Susan Boyle'u şöhrete kavuşturan reyting rekortmeni 'Got Talent' Türkiye'de... Acun Ilıcalı ile birlikte Ali Taran ve Oylum Talu'nun jüri olarak yer alacağı yetenek yarışması 'Yetenek Sizsiniz Türkiye!', yurdun her bir köşesinden kendine güvenen insanları ekranlara taşıyacak ve fenomenler yaratacak.


EN DOLU DOLU 'SPOR SAYFASI'
SHOW Haber Merkezi, hafta içi Ali Kırca'nın, hafta sonu Korcan Karar'ın sunumuyla gündemi belirleyecek. Caner Karaer de renkli üslubuyla her sabah haberleri izleyiciyle buluşturacak. Siyaset Meydanı'nın yanı sıra Spor Sayfası'nda Melih Gümüşbıçak ve Değer Soysal seyirci karşısına geçecek.


BALKANLAR'DA DÜĞÜN VAR!
YÖNETMENLİĞİNİ Serdar Akar'ın yaptığı 'Balkan Düğünü' adlı dizide Özgür Çevik ve Saadet Işıl Aksoy rol alıyor. Müziklerini Makedon ve Sırp müzisyenlerin hazırladığı yapımda, torunu Zehra ile Makedonya'da hazine aramaya giden Ali Dede ve Üsküp'te yaşayan bir Türk gencinin öyküsü anlatılıyor.


SİNAN İLE CEMİLE'NİN AŞKI UNUTULMAYACAK
GÖSTERİLDİĞİ dönemde büyük ilgi gören 'Hatırla Sevgili' dizisinin devamı niteliğindeki 'Bu Kalp Seni Unutur Mu?'da Bülent İnal, Melis Birkan, Berrak Tüzünataç, Saygın Soysal ve Okan Yalabık başrolde. Yapımda solcu Sinan'la, varlıklı ve apolitik bir aileden gelen Cemile'nin aşkı anlatılıyor.


'HER ŞEY DAHİL' EĞLENCEYE DEVAM
l YENİ yayın döneminde yeni yapımların yanı sıra geçen sezon büyük beğeni kazanan programlar da izleyiciyle buluşacak.
l SHOW TV İç Yapımlar tarafından hazırlanan Ertan Turhan'ın yönetmenliğini, Gökhan Bektaş'ın yapımcılığı nı ve sunuculuğunu üstlendiği 'Haber Özel' yine gündem yaratacak.
l TURKCELL Süper Lig'de oynanan tüm maçların en ince ayrıntısına kadar incelendiği, ekranların en sevilen, en tarafsız spor programı '6 Pas' Melih Gümüşbıçak'ın sunumuyla yine sporseverlerle buluşacak.
l MAGAZİN gündeminin nabzını tutan Cumartesi ve Pazar Sürprizi, sevilen programlar Yemekteyiz ve Benim  Kocam Melek de yeni sezonda ekranlarda olacak.
l KADINLARA özel tarifleri, püf noktaları ile Derya Baykal yaşamın nabzını SHOW TV'de tutacak. Derya Baykal ev sıcaklığındaki stüdyosunda, konusunun uzmanları doktorları ve ünlü sanatçıları ağırlamaya devam edecek.
l SUNUCULUĞUNU Çağla Şıkel Altuğ ile Alişan'ın üstlendiği 'Her Şey Dahil' yeni yayın döneminde yine eğlence, neşe ve sohbet dolu olacak.


www.aksam.com.tr


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin