Radikal Ali İsmail Korkmaz'ın son ifadesine ulaştı: "Bana sopalarla saldırdılar""

Ali İsmail Korkmaz emniyetteki ifadesinde neler anlattı?

Google Haberlere Abone ol
Radikal Ali İsmail Korkmaz'ın son ifadesine ulaştı: "Bana sopalarla saldırdılar""

Gezi Parkı eylemleri sırasında Eskişehir'de bir grubun tarafından sopalarla saldırılan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ın son ifadesine Radikal gazetesi ulaştı.



İsmail Saymaz'ın haberine göre; saldırıya uğradığının ertesi günü konuşma ve hatırlama güçlüğü çekmeye başlayan Korkmaz, ifade sırasın da da sorulara zorlukla cevap verebildi.



Ali İsmail'in emniyetteki fadesinde “Eski gar arkasından evime gittiğim sırada 5 - 6 kişilik bir grup önüme geçerek, ellerindeki sopalarla saldırdı. Kafama, sırtıma, omzuma ve bacaklarıma vurdular. Yere düştüm. Saldıran grup yere düşünce bırakıp kaçtı, tam hatırlayamıyorum. Can havliyle kaçıp evime gitmeye çalışırken Özbesin isimli marketin önünde ev arkadaşım Fırat Köse ile karşılaştım. Kuzenim Okan’a haber verdi. Hastaneye gittik. Gerekli tedavi yapıldı. Beyin tomografisi çekilemediği için Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne yönlendirdiler. Kolumu bandaja aldılar. Tomografi çektiler. Dün konuşma zorluğu yaşamıyordum. Ama bugün hatırlama zorluğu çekiyorum. Bir dişim sallanıyor. Başım ağrıyor. Bana kimlerin neden vurduğunu bilmiyorum, sivil kıyafetliydiler. Şikayetçiyim” dediğini öğrenildi.



Haberin devamını okumak için TIKLAYINIZ


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin