Model'e yeni davulcu, yeni klip

Yeni davulcusunu gruba dahil eden Model'in yeni klibi de çekildi.

Google Haberlere Abone ol
Model'e yeni davulcu, yeni klip

Geçtiğimiz günlerde davulcuları Aşkın Çolak ile yollarını ayıran Model, ekibe Kerem Sedef'i dahil etti. Kerem Sedef (1982, İstanbul) daha önce, Julyen, Ayna, Gripin, Circus, Mehmet Erdem Funkİstanbul ve Sinan Erkoç gibi isimlerle birlikte çalıştı. Ayrıca uzun bir süredir özel olarak davul eğitmenliğine devam ediyor. 



Bugünden itibaren yollarına Fatma Turgut, Can Temiz, Burak Yerebakan, Okan Işık ve Kerem Sedef olarak devam edecek olan Model, satış rekorları kıran son albümleri Diğer Masallar'ın yeni klibini de yoğun istek üzerine Makyaj isimli şarkısına çekti. Alper ve Caner Özyurtlu yönetmenliğindeki klip Beyoğlu Rumeli Han'da kalabalık bir ekiple, 16 saatlik yoğun bir çalışma sonrasında çekildi. Fatma Turgut'un, eski sevgililerini terk edilmiş bir evde mahsur tutan bir kadını oynadığı klipte grup elemanları da Fatma Turgut'un eski sevgililerini canlandırdı.Klip önümüzdeki haftadan itibaren tüm müzik kanallarında izlenebilir. 



Bir taraftan bu sene içinde yayınlanması planlanan yeni albümlerinin çalışmalarına Demir Demirkan prodüktörlüğünde son hızla devam eden Model, bahar ve yaz aylarını yoğun konser programıyla yeniledikleri konser performanslarıyla geçirecek.






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin