Maybelline New York'un Türkiyeli ilk marka yüzü kamera karşısında!

Dünyanın en tanınan süper modelleri ile işbirlikleri gerçekleştiren Maybelline New York, ilk Türk marka yüzü Merve Boluğur ile birlikte Colossal Kajal Göz Kalemi için reklam filmi çekti.

Google Haberlere Abone ol
Maybelline New York'un Türkiyeli ilk marka yüzü kamera karşısında!

Maybelline New York'un Colossal Kajal Göz Kalemi için çekilen reklam filmi, Merve Boluğur'un yoğun bir gününü konu alıyor. Dinamik sahneleri ile dikkat çeken reklam filminde izleyici; güne helikopterden inerek başlayan ve koşarak sete yetişten Merve Boluğur'un, gece arkadaşları buluşarak sonlandırdığı bir gününe tanık oluyor. Reklam filminde Colossal Kajal Göz Kalemi'nin; Merve Boluğur'un hareketli geçen 12 saati boyunca akmadan, yoğun simsiyah bir görünüm sunmaya devam ettiği yansıtılıyor. 



Maybelline New York Türkiye'nin ilk ulusal reklam filmini, projeleri ile adından söz ettiren Fransalı yönetmen Vincent Jerome gerçekleştirdi. İki günde tamamlanan reklam filmi çekimleri sırasında Merve Boluğur neşeli tavırları ve disiplinli çalışma anlayışı ile dikkat çekti. Kampanyanın fotoğrafları ise fotoğrafçı Tamer Yılmaz tarafından çekildi. (DHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin