Kongre karıştı, BJK TV yayını kesti!

Beşiktaş'ta "İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı" protestolarla başladı.

Google Haberlere Abone ol
Kongre karıştı, BJK TV yayını kesti!

Beşiktaş Kulübü'nde, 2014 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı başladı. Toplantının yaklaşık 1 saat gecikmeli başlaması salonda protestolara neden oldu. Ayrıca faaliyet raporu okunurken kadın voleybol takımının küme düştüğü okununca salonda alkışlı protesto yaşandı.



Toplantı, kongre Divan başkanlığı seçimi için üyelerin salona geç girmesi ve önergenin de geç verilmesi sebebiyle 1 saatlik bir gecikme ile başlayınca salonda protestoların yaşanmasına neden oldu.



Genel Kurul'da Ahmet Gelberi isimli üyenin konuşması sırasında ortalık karıştı. Gelberi'nin konuşması sırasında, Konyaspor mağlubiyeti sonrasında Başkan Fikret Orman'ın tatile çıkması ve bunun bazı gazetelerde haber olmasını hatırlatması üzerine diğer üyelerden tepki geldi. Özel hayat eleştirileri getiren üyelerden bazıları da kürsüye yürümek isteyince Divan Başkanı Uluç Gürkan devreye girdi ve "Beni güvenlik görevlilerini çağırmak zorunda bırakmayın' dedi. Bu uyarı üzerine ortam biraz daha yumuşadı ve gerginlik sonlandı. Bu arada kongreyi canlı yayınlayan BJK TV, bu tartışmalar sırasında yayınını kesti.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin