İki internet sitesine yeni bir ajans

Aslanoba Grubu'nun iki şirketi, iletişim ajansını seçti.

Google Haberlere Abone ol
İki internet sitesine yeni bir ajans

prfit İletişim Danışmanlığı, Aslanoba Grubu'nun iki şirketi tazedirekt.com ve Webnak.com'un iletişim danışmanlıklarını üstlendi.



Webnak.com ve tazedirekt.com, Erikli'nin kurucusu Hasan Aslanoba tarafından 2006'da kurulan Aslanoba Grubu'nun girişimleri olarak hizmet veriyor.



Webnak, yükü olan firmalar ile yük taşıyan nakliyecileri buluşturan online bir pazar yeri olma özelliği taşıyor. Çiftlikten evinize sloganıyla tazedirekt.com ise Aslanoba Grubu'na ait Boğazköy Besi Çiftliği ve Bostandere Organik tarım arazisinden doğal yollarla üretilen gıdaları sofralara ulaştırman yanında gurme ve marketlerde bulunan ürünleri de satışa sunuyor.



prfit İletişim Danışmanlığı, Uluslararası Halka İlişkiler Derneği'nin (IPRA), IPRA Altın Küre Ödülleri'nde 'Yeni Hizmet Lansmanı' kategorisinde Altın Küre Ödülü'ne  layık görülmüştü.



prfit'in iletişim faaliyetlerini üstlendiği diğer markalar arasında Intimissimi, Calzedonia, ASICS, STFA Holding, STFA İnşaat Grubu, Khan Academy Türkçe, AirTies, ParkBravo, HMF Hyundai Asansör, Fit in Time, Magnetic London – İstanbul, Form Group, CupsOn.Me, YogaUni, Bilim Kahramanları ve Nuuba and the Gang bulunuyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin