Gazprom'un Türkiye'deki sosyal sorumluluk projesi bu yıl da ona emanet!

Gazprom'un sosyal sorumluluk projesinin Türkiye'deki iletişimini, bu yıl da ZEGO yürütecek.

Google Haberlere Abone ol
Gazprom'un Türkiye'deki sosyal sorumluluk projesi bu yıl da ona emanet!

ZEGO İletişim, UEFA Şampiyonlar Ligi Resmi Sponsoru Gazprom’un 24 ülkede aynı anda yürüttüğü çocuklar için sosyal sorumluluk projesi “Dostluk için Futbol”un Türkiye’deki iletişim çalışmalarını yürütüyor. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye’de Galatasaray’la işbirliği yapılan projenin amacı genç nesillere futbol önemini; dostluk, barış,  kardeşlik, eşitlik, adalet, fairplay gibi futbolun temel değerlerini ve sağlıklı yaşamın önemini aktarmak.



Projenin Türkiye’deki partneri Galatasaray’ın 12-14 yaş arası oyuncularından oluşan altyapı takımı proje kapsamında 4-7 Haziran tarihleri arasında Berlin’de gerçekleşecek Dostluk için Futbol Forumu’na katılacak ve 6 Haziran akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi Final Maçı’nı Asya ve Avrupa’dan gelen yaşıtlarıyla birlikte izleyecek.



Projenin uluslararası iletişimi ise Rus AGT Communications Group tarafından yürütülüyor.



Gazprom hakkında



Gazprom, misyonunu doğalgazın, diğer enerji kaynaklarının ve türevlerinin tüketicilere güvenilir, verimli ve dengeli bir şekilde tedarikinde görmektedir. Şirket, Rusya elektrik enerjisi sektöründe öncü pozisyondadır ve Rusya'nın en büyük petrol üreticilerindendir.



Gazprom, dünyanın en büyük doğalgaz rezervlerine sahiptir. Gazprom'un dünyada ve Rusya'da doğalgaz rezervlerindeki payı sırasıyla yüzde 17 ve yüzde 72'dir. Gazprom'un dünyada ve Rusya'da doğalgaz üretimindeki payı ise sırasıyla yüzde 13 ve yüzde 73'tür. Şirket şu anda aktif olarak Yamal Yarımadası, Kuzey Kutup Sahanlığı, Doğu Sibirya ve Uzak Doğu'da doğalgaz kaynaklarını araştırmaya yönelik büyük ölçekli projelerin yanı sıra, yurtdışında hidrokarbon kaynakları arama ve üretme projelerini de yürütmektedir.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin