Gazeteciler, yayın grubunun iftarında buluştu

Kaynak Kültür Yayın Grubu, basın mensuplarını iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Google Haberlere Abone ol
Gazeteciler, yayın grubunun iftarında buluştu

Gülen cemaatine yakın olduğu bilinen Kaynak Kültür Yayın Grubu, geçtiğimiz günlerde Golden Horn Hotel'in Topkapı Sarayı ve boğaz manzaralı terasında düzenlediği iftar yemeğinde, basın mensuplarıyla bir araya geldi.



"Sevgi ve kardeşliğin pekiştiği ay olan Ramazan ayında oruç tutmak kadar, iftar yemeklerinde buluşmalarında önemli olduğunu" vurgulayan Kaynak Kültür Yayın Grubu Genel Müdürü Özden Demir "Ramazan ayı kardeşlik bağlarımızı yeniden inşa ettiğimiz aydır. Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan'ın İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyoruz" dedi. Ayrıca Türkiye'de yayıncılığın önemine değinen Özden Demir, Kaynak Kültür Yayın Gurubu olarak yayıncılık alanında özgün ve özverili duruşları olduğunu belirtti. Demir, kültürel hayata, eğitime, gelişime ve bilginin paylaşımına olan katkılarının, sahip oldukları değerler çizgisinde süreceğini ifade etti. Donanımlı ve bilinçli okur-yazar olmada kişilere de büyük sorumluluklar düştüğünü sözlerine ekledi.



Gazeteciler, yayın grubunun iftarında buluştu



Basın Mensupları Bir araya geldi



İftara Bugün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erhan Başyurt, Samanyolu Haber Müdürü Enes Engin Sağ, Samanyolu Program Yapımcısı ve Sunucusu Tuğrul Özşengül, Cihan Haber Ajansı Genel Müdür Yardımcısı Hakan İnce, Zaman Gazetesi Kültür-Sanat Editörü Ali Çolak, Rota Haber Genel Yayın Yönetmeni Ünal Tanık, Yeni Asya Gazetesi yazı İşleri Müdürü Selçuk Aydın, Hürses Yazı İşleri Müdürü Mehmet Emin Avcı gibi isimler katıldı.



Gazeteciler, yayın grubunun iftarında buluştu - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin