Esra Erol, izdivaç programını bırakıyor mu?

Son dönemde çok tartışılan evlilik programları için KHK çıkarılması gündemde.

Google Haberlere Abone ol
Esra Erol, izdivaç programını bırakıyor mu?

Televizyonların hem en çok izlenen, hem de en çok eleştirilen yapımlarının başında evlilik programları geliyor. Son dönemlerde bu tartışmalar öyle bir noktaya geldi ki, hükümetten 'KHK düzenlemesiyle gündeme getirebiliriz!' açıklaması bile geldi.



Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu da bugünkü yazısında bu konuya değinerek atv'de evlilik programı sunan Esra Erol ile ilgili bir iddia gündeme getirdi. Koloğlu, Esra Erol'un yeni sezonda evlilik programı yapmayacağını ancak yine atv'de başka bir program hazırlığında olduğunu iddia etti.



Sina KOLOĞLU / MİLLİYET CADDE



Esra Erol bırakıyor mu?

Evlilik programlarıyla ilgili sona gelindi gibi... Ali Eyüboğlu, “TBMM’de evlilik programlarını araştırması için kurulan komisyonla bu işin uzayacağı düşünüldüğünden sorunu kökten çözmek için harekete geçti hükümet. Evlilik programlarını yasaklayacak Kanun Hükmünde Kararname (KHK) için hazırlıklar başladı” diye yazdı. 2007 yılından beri benzer programları yapan Esra Erol’un yeni projeler için kolları sıvadığı söyleniyor. Önümüzdeki sezonda büyük olasılık yine ATV’de bir başka programla görebiliriz Erol’u.



Sina Koloğlu'nun Milliyet Cadde'deki yazısını BURADAN okuyabilirsiniz.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin