'Cesur Yürek' dizisinin yeni yönetmeni hangi genç isim oldu?

Show TV'nin perşembe akşamları ekrana gelen dizisi 'Cesur Yürek'te yönetmen değişikliğine gidildi.

Google Haberlere Abone ol
'Cesur Yürek' dizisinin yeni yönetmeni hangi genç isim oldu?

Şimdiye kadar "Sakarya Fırat", "Böyle Bitmesin", "Baba Candır" ve son olarak "Oyunbozan"ı çeken Emre Kabakuşak, aksiyonu oldukça bol olan "Cesur Yürek"in yeni yönetmeni oldu.



"Kurtlar Vadisi" dizisinin eski ekibinden Cüneyt Aysan'ın hayata geçirdiği diziyle beraber, sezon başında yeni bir fenomen yapımın ortaya çıkarılması hedeflenmişti. Fark Film imzalı "Cesur Yürek", bu nedenle yeni bölümlerinin çekimine ara verilen "Kurtlar Vadisi"nin klasikleşmiş yayın gününde ve yayın saatinde ekrana getirilmiş ve yönetmen koltuğuna da yine "Vadi"nin eski yönetmenlerinden Kudret Sabancı oturmuştu. Onur Tuna, Hüseyin Avni Danyal ve Türkiye Eski Güzeli Rüveyda Öksüz'ün ana karakterlerini paylaştığı "Cesur Yürek"le ilgili kanal yönetimi son dakika bir karar verdi.



Yeni bölümü 9 Şubat'ta ekrana gelecek projede Kudret Sabancı'yla yollar ayrıldı ve yapım şirketi Emre Kabakuşak'la el sıkıştı. Senaryosunu Cüneyt Aysan ve Ozan Aksungur'un kaleme aldığı dizide, Onur Tuna'nın can verdiği Ömer Korkmaz karakterinin ailesi ve arkadaşları için verdiği büyük mücadele ekrana taşınıyor.



Birsen Altuntaş

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin