Ahmet Altan: Bu medya operasyonu deneme!

Gazeteci Ahmet Altan, Koza İpek medya grubuna yapılan operasyonları değerlendirdi.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Altan: Bu medya operasyonu deneme!

BUGÜN TV'den Tarık Toros'a  konuşan gazeteci Ahmet Altan medya gruplarına yapılan operasyonları eleştirdi.



Ahmet Altan, İpek grubuna yapılan baskının deneme baskını olduğunu ve buraya verilen tepkiye göre diğer medya gruplarına operasyon yapılıp yapılmayacağına karar verileceğini söyledi.



"DOĞAN MEDYA NEREDE?"



Altan konuşmasında, medya organlarını yaşanılan hukuksuzluğa karşı birleşmeye davet ederek şunları söyledi: Birleşmezlerse gazeteler susturulacaklar. Can Dündar’ın gelmesi sevindirici Doğan medya, yazarlar nerede? Sırtlanlar sürüyü bozmaya uğraşıyor. Onlar cemaat onlar çok kötü diyorlar. Cemaati vurursanız geriye bir tek Doğan kalıyor geriye burada herkesin toplanması gerek. Sessiz durunca sıra sana gelmeyecek mi sanıyorsun! Onlar şiddeti yükseltmekten vazgeçmeyecekler vazgeçerseler mahkeme var ve panik halindeler yargılanmak ve hapse girmek onlar için bir takıntı.



"ARIBOĞAN BİR TWEETİYLE İŞİNDEN OLDU"



Altan konuşmasına şu sözlerle devam etti: Bu saldırı siz cemaat olduğunuz için değil  insanların konuşabileceği alanları kapatmak için susturmak için yapıldı. "Cemaate oh olsun diyenler" varsa AKP'nin ajanıdır. Deniz Arıboğan, tweeti nedeniyle işinden oldu. Erdoğan hakkında şaka yapılmıyor adeta.

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin