10 Filmle Paris Turu

10 Filmle Paris Turu'nda Paris'te çekilen filmlerin mekanlarına yolculuk yapılıyor.

Google Haberlere Abone ol
10 Filmle Paris Turu

10 Filmle Paris Turu'nda sinema yazarı Murat Emir Eren'in rehberliğinde sinema aşkının başkentinde ilginç bir deneyim...



Kimileri için aşkın şehri Paris, aslında sinema aşkının da Avrupa 'daki başkenti. Yönetmenlerin en güzel filmlerine imza attıkları, güzel aktrislerin, yakışıklı aktörlerin en iyi performanslarını sergileyip sokaklarında turladıkları bu şehir, sevdiğimiz birçok filmin de ana mekanı. Peki çok sevdiğiniz bir filmi izlerken, kendinizi hiç filmin geçtiği mekanda hayal ettiniz mi? 



Karibu Turizm'in 10 Filmle Paris Turu'nda Paris'te çekilen filmlerin izini sürüyor. Fransa 'nın başkentinde 10 filmin mekanlarını gezerken, aynı zamanda Paris'in de favori mekanlarını görmek, Marlon Brando, Audrey Hepburn, Audrey Tatou, Juliette Binoche, Nicole Kidman, Woody Allen gibi isimlerin bu sokaklarda, cafelerde ve müzelerde bıraktığı izleri sürmek mümkün. 4 gün sürecek olan tur boyunca Paris'in ünlü tarihi mekanlarının yanı sıra, aşıkların köprüsü Pont Neuf'ten bakarken Juliette Binoche'u, Amelie'nin aşığına ulaşırken kat ettiği rotadan geçerken Audrey Tatou'yu anlayacak, Paris'te Son Tango'nun ünlü mekanı Bir Hakeim köprüsünde yürüyecek, Paris'te Bir Geceyarısı filminin mekan bellediği St. Germain bölgesinde turlarken sinema sohbetleri yapılacak. 



10 Filmle Paris Turu, 6 - 9 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek.



İşte, Turun Çıkış Noktası 10 Film 



Paris'te Son Tango / Last Tango In Paris 

Soysuzlar Çetesi / Inglorious Basterds 

Amelie 

Cesaretin Var mı Aşka/ Jeux d'enfants 

Moulin Rouge 

Gün Doğmadan / Before Sunset 

Paris'te Geceyarısı / Midnight In Paris 

Köprüüstü Aşıkları / Les Amants De Pont-Neuf 

Jules ve Jim / Jules Et Jim 

Hisseli Çete / Bande A Part. (Radikal)


Etiketler fransa amelie
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin