Yoğurtla karıştırıp kaşık kaşık tüketin: Bağırsakları çalıştırıyor, kabızlığın önüne geçiyor. Faydasını duyan aktarın yolunu tutacak

Yoğurdun içerisine karıştırarak tükettiğinizde etkilerine inanamayacaksınız. Bağırsakları çalıştırıyor, kabızlığın önüne geçiyor. Vücuda olan etkileri inanılmaz...

Google Haberlere Abone ol
Yoğurtla karıştırıp kaşık kaşık tüketin: Bağırsakları çalıştırıyor, kabızlığın önüne geçiyor. Faydasını duyan aktarın yolunu tutacak

Sağlıklı bir yaşam içerisinde olabilmek için kişinin dengeli ve düzenli beslenme periyodu içerisinde olması son derece önemlidir. Lif açısından zengin gıdaların tüketilmesi sağlıklı bir sindirim sağlığına sahip olunmasına yardımcı olmaktadır. 

Bu bağlamda dengeli ve düzenli beslenmenin yanı sıra, çeşitli kürleri de beslenme periyoduna ilave etmek önemlidir.

Bu kürlerden bir tanesi de şüphesiz keten tohumu ve yoğurt kürüdür. Keten tohumu ve yoğurdun birlikte tüketilmesinin insan sağlığına pek .ok farklı faydası bulunurken bu faydaları şu şekilde sıralayabiliriz. 

İşte keten tohumu ve yoğurt karışımının insan sağlığına olan mucizevi faydaları...

ETKİLERİNDEN SONRA KAŞIK KAŞIK YEMEK İSTEYECEKSİNİZ!

Sindirim sisteminin sağlıklı çalışmasını sağlayabilmek aynı zamanda da kabızlık probleminin önüne geçebilmek için tüketilmesi gereken birincil gıdalardan bir tanesi keten tohumudur.

 

Keten tohumunun lif açısından zengin bileşenleri, sindirim sisteminin sağlıklı şekilde çalışmasını sağlamaktadır.

Aynı zamanda omega3, B kompleks vitaminleri ve E vitamini bulunan keten tohumu tıkalı bağırsakların çalışmasına da yardımcı olmaktadır.

1 kase yoğurdun içerisine taze öğütülmüş keten tohumu ilave ederek günlük olarak tüketilmesi var olan tüm sindirim problemlerinizin tedavi olmasına yardımcı olacaktır.

Keten tohumu aynı zamanda lifli yapısıyla uzun süre tok hissetmenizi sağlarken, sağlıklı şekilde kilo vermenizi sağlayacaktır.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin