Yeni evlenecekler dikkat: Her sabah yiyenin libidosu arşa çıkıyor. Libidoyu yükselten gıdalar nelerdir?

Libidoyu yükselten mucize gıdalar ortaya çıktı. Bu gıdaların düzenli olarak tüketilmesi cinsel isteğin artmasına yardımcı oluyor. İşte libidoyu yükselten o mucizevi gıdalar...

Google Haberlere Abone ol
Yeni evlenecekler dikkat: Her sabah yiyenin libidosu arşa çıkıyor. Libidoyu yükselten gıdalar nelerdir?

Libidoyu yükselten gıdalar belli oldu. Bu gıdaların düzenli olarak tüketilmesi libidonun yükselmesine yardımcı oluyor. İşte libido yükselten o mucizevi gıdalar...

Cinsel ilişki partnerlerin birbirlerine olan güven duygularını güçlendiren aynı zamanda kişilerin birbirlerini çok daha iyi tanımalarını sağlayan unsurlardan bir tanesidir.

Cinsel ilişkinin sağlıklı aynı zamanda kaliteli ilerleyebilmesi için partnerlerin birbirleriyle hemen her konuyu açık bir şekilde konuşabilmesi son derece önemli bir husus olurken, cinsel ilişkinin aynı seyirde ilerleyebilmesi için partnerlerin aynı libidoya sahip olması da önemlidir.

Partnerlerin birbirlerinin duygularına aynı ölçülerde tepki verebilmesi cinsel hayatlarının güçlenmesine katkı sağlayacaktır. İşte libido seviyesini arttıran o mucizevi gıdalar...

BU GIDALAR LİBİDOYU ARŞA ÇIKARIYOR

Libido yüksekliği, partnerlerin birbirlerini çok daha iyi şekilde tatmin edebilmesi açısından önemli bir husus olurken libidonun yükselmesini sağlayan belli başlı gıdalar bulunmaktadır.

Bu gıdaların başında şüphesiz incir gelirken, incir cinsel dayanıklılığı ve libidoyu artıran amino asitler bakımından son derece güçlü gıdalardan bir tanesidir.

Bilhassa cinsel isteği arttırabilmek için doğal bir kaynak olan afrodizyak etkili kuru incir vücutta cinsellik hormonlarının artış göstermesine yardımcı olmaktadır.

İncir aynı zamanda sertleşme probleminin önüne geçerken, sperm sayısı ve sperm hareketliliğine de iyi gelmektedir. 

İncirin yanı sıra diğer libido yükselten gıdaları şu şekilde sıralayabiliriz;

Karpuz

Avakoda

Kahve

Çikolata

Bal

Badem ve ceviz

Muz

Somon

Safran

Sarımsak

Kereviz

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin