Bu 4 teknik cinsel ilişkinin zevkini iki katına çıkarıyor: Bunları öğrenmeden seks yapmayın

Cinsel ilişkinin çok daha zevkli olmasını sağlayan tüyolar belli oldu. Bu tüyolara dikkat edin. Cinsel hayatınız çok daha zevkli ve heyecanlı ilerleyecek...

Google Haberlere Abone ol
Bu 4 teknik cinsel ilişkinin zevkini iki katına çıkarıyor: Bunları öğrenmeden seks yapmayın

Cinsel ilişkiden çok daha fazla zevk almanızı sağlayacak o tüyolar belli oldu. Bu 4 tüyo tüm cinsel hayatınızı baştan sona değiştirecek. Seks yapmadan evvel bu tüyolara dikkat edin...

Cinsel ilişki partnerlerin birbirlerini çok daha yakından tanımalarını sağlayan aynı zamanda birbirlerine olan güven duygularının güçlenmesini sağlayan önemli unsurlardan bir tanesidir.

Cinsel ilişkinin sağlıklı aynı zamanda kaliteli ilerleyebilmesi için dikkat edilmesi gereken çeşitli unsurlar bulunmaktadır. Bu unsurların başında partnerlerin birbirleriyle hemen her konuyu açık bir dille konuşması gelirken, seks hayatının çeşitli incelikleri de bulunmaktadır.

Cinsel ilişkinin çok daha zevkli ilerleyebilmesi için bu 4 taktiğe kulak verin. İşte cinsel ilişkiyi başka bir boyuta taşıyan o tüyolar...

CİNSEL HAYATINIZ BAŞTAN AŞAĞI DEĞİŞECEK!

Cinsel ilişkinin çok daha keyifli ve istekli ilerleyebilmesi için her iki tarafında yenilikten korkmaması gerekir. Farklı pozisyonlar cinsel hayatınızın her zaman dinamik kalmasını sağlayacaktır.

Partnerinizin isteklerine muhakkak kulak vermeyi ve birbirinizle seks esnasında da ilgilenmeyi ihmal etmeyin. Yapılan araştırmalar sonucunda kadınların %84'ü çok daha yavaş hareketli bir seksten hoşlanıyorken, partnerinizle dengeyi kurmayı ihmal etmeyin.

Birbirine kesinlikle zaman tanımayı iyi bilin. Kendi istek ve arzularınızın sizi yönetmesinden ziyade ortak bir birleşmede olduğunuzu unutmayın.

 

Seks sonrası yapılacak sıcak bir duş ya da çeşitli aktiviteler ile kendinizi hem de partnerinizi yeni bir sekse hazırlayabilir ve birbirinize çok daha fazla ilgi duyabilirsiniz. Bu doğrultuda hem kendinizi hem de partnerinizi tanımanız önemlidir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin