Tuvalet taşında tek 1 leke kalmayacak: Sararmış tuvalet taşını anında beyazlatan formül bulundu. Sararmış tuvalet taşı nasıl beyazlatılır?

Tuvalet taşlarında zaman içerisinde sarı lekeler oluşabilir. Kir ve bakterilerin neden olduğu bu pis lekeleri çamaşır suyu gibi kimyasallarla temizlemek yerine, her evde bulunan bu 2 malzeme ile temizleyebilirsiniz. İşte tuvalet taşını ışıl ışıl yapan doğal yöntem

Google Haberlere Abone ol
Tuvalet taşında tek 1 leke kalmayacak: Sararmış tuvalet taşını anında beyazlatan formül bulundu. Sararmış tuvalet taşı nasıl beyazlatılır? - Resim: 1

Tuvalet temizliği, en titiz davranılan alanlardan biridir. Çünkü tuvalet taşlarında zaman içerisinde kir birikerek bakterilere neden olur. Tuvalet taşının sararması genellikle bakteri ve mineral birikimi nedeniyle olur.

Ayrıca sudaki kireç ve deterjan kalıntıları da sarı lekeler oluşturur. Bu kirler zamanla birikerek ne yazık ki ortaya pis bir görünüm çıkar. Tuvalet taşlarında oluşan bu lekeleri bir çırpıda yok etmek için bu doğal yöntemi mutlaka deneyin.

İşte tuvalet taşını pırıl pırıl yapan temizleme yöntemi...