Tükettiğiniz an cinsel dürtüleriniz harekete geçecek: Cinsel isteği zirveye çıkartan o besin bulundu

Cinsel isteksizlik, pek çok kişinin yaşadığı sorunlardan biridir. Ancak bu mucizevi besini yediğiniz andan itibaren, cinsel dürtüleriniz katbekat artacak. Resmen doğal bir afrodizyak! Siz bile etkisine inanamayacaksınız...

Google Haberlere Abone ol
Tükettiğiniz an cinsel dürtüleriniz harekete geçecek: Cinsel isteği zirveye çıkartan o besin bulundu

İktidarsızlık, cinsel ilişki sırasında ereksiyon elde etmekte veya sürdürmekte zorlanma durumunu ifade eden bir cinsel sağlık sorunudur.

Bilimsel terimiyle "erektil disfonksiyon" olarak da adlandırılan iktidarsızlık, genellikle penisin yeterince sertleşememesi veya bu sertliği sürdürememesi durumunu içerir.

İktidarsızlık; fiziksel, psikolojik veya bir kombinasyonu nedeniyle ortaya çıkabilir. Fiziksel nedenler arasında diyabet, kalp-damar hastalıkları, hormonal sorunlar, sinir sistemi bozuklukları ve ilaçların yan etkileri yer alabilir.

Psikolojik nedenler arasında stres, kaygı, depresyon, ilişki sorunları ve cinsel performans endişeleri bulunabilir.

Doğal yöntemler pek çok soruna deva olduğu gibi, cinsel gücü artırmada da güçlü etkilere sahiptir. Bunlardan biri de şüphesiz, karanfil yağıdır.

KARANFİL YAĞI

Karanfil yağı, geleneksel tıpta ve doğal tedavilerde yaygın olarak kullanılan bir uçucu yağdır ve cinsel sağlıkla ilgili bir dizi potansiyel faydaya sahip olabilir.

Bu uçucu yağın cinsel isteğe faydalarını anlamak için, öncelikle karanfil yağının içeriğinde bulunan eugenol adlı bileşiğin kan dolaşımını artırıcı özelliklere sahiptir.

İyi bir kan dolaşımı, cinsel organlara daha fazla kan akışını destekleyerek cinsel uyarılma ve isteği artırır.

Ayrıca karanfil yağı aromaterapi uygulamalarında kullanılarak stresi azaltır ve rahatlamayı teşvik eder. Rahatlamış bir zihin ve vücut, cinsel isteği artırır.

Karanfil, çağlardan beri geleneksel tıp sistemlerinde afrodizyak olarak kullanılmaktadır. Olası afrodizyak özellikleri öjenol ve antioksidan içeriğinden gelebilir. Bunlar hücre sağlığını destekler ve dolayısıyla cinsel işlevi destekler.

Karanfil, genel enerji ve dayanıklılığı artırabilecek besin maddeleri ve antioksidanlar açısından zengindir. Bu potansiyel olarak cinsel performansa yardımcı olmada etkilidir.

Karanfilde bulunan öjenol, genital bölgeye kan akışını iyileştirebilecek özelliklere sahiptir. Bu, ereksiyonun korunmasına yardımcı olur, böylece erektil fonksiyona yardımcı olur.

Araştırmacılar vitaminler, proteinler ve karbonhidratlar açısından zengin olan karanfil yağının sperm sayısındaki potansiyel artışla bir ilişkisi olabileceğini bulmuşlardır.

KARANFİL YAĞI NASIL TÜKETİLİR?

Karanfil tomurcuklarını kaynar suda demleyin. Ilık bir şekilde günde birkaç bardak tüketebilirsiniz. Ancak aşırıya kaçmamaya dikkat edin.

NOT: Bu haber genel bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yan etkiyle karşılaşmamak adına tüketmeden önce uzmanınıza mutlaka danışın.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin