Cinsel isteği arttırmanın şaşırtıcı yolları bulundu: Cinsel hayatı monotonlaşanlar hemen denesin

Cinsel isteği arttırmanın şaşırtıcı yolları bulundu. Yapılan araştırmalar bu yöntemlerin cinsellik üzerinde son derece etkili olduğunu vurguladı. İşte cinsel isteği arttırmaya yardımcı olan o formüller...

Google Haberlere Abone ol
Cinsel isteği arttırmanın şaşırtıcı yolları bulundu: Cinsel hayatı monotonlaşanlar hemen denesin

Cinsel isteği arttırmaya yardımcı olacak birkaç tüyo bulundu. Cinsel ilişki partnerlerin birbirlerini çok daha yakından tanımalarına yardımcı olan aynı zamanda birbirlerine olan güven duyularının gelişmesine katkı sağlayan unsurlardan bir tanesidir.

Cinsel ilişkinin sağlıklı şekilde ilerleyebilmesi için partnerlerin aynı duygu durum içerisinde olması mutlak gerekli olurken aynı zamanda birbirleriyle hemen her konuyu detaylı bir şekilde konuşmaları da son derece önemlidir.

Cinsel isteksizlik çoğu zaman partnerler arasında çeşitli problemlerin oluşmasına neden olurken cinsel isteğin her iki taraf içinde aynı düzeyde olması, sağlıklı cinsel ilişkinin en büyük anahtarlarından bir tanesidir. Bu bağlamda cinsel isteksizliğinizi bulunması durumunda bu önerileri uygulamayı deneyebilirsiniz...

CİNSEL İSTEKSİZLİĞİ OLANLAR DİKKAT!

Cinsel isteksizliği olanları yakından ilgilendiren o detay ortaya çıktı. Uzmanlar cinsel isteksizliğe ilişkin kapsamlı araştırmalara gerçekleştirirken, uzmanlardan önemli açıklamalarda elbette gecikmedi.

Psikoseksolog Dr. Karen Gurney'e göre, cinsel ilişki süresi dışında partnerinizle hoş kelimelerle konuşmanız yani iletişiminizin son derece güçlü olması birbirinizi cinsel ilişkiye karşı uyarabilmeniz açısından son derece önemli olduğuna vurgu yaptı.

Not Tonight, Honey kitabının yazarı seks terapisti Courtney Boyer'e göre en büyük cinsel organımız bacaklarımızın arasında değil, kulaklarımızın arasında. Boyer'e göre zihnimiz ne kadar dağınık ve meşgulse uyarılmaya açık olmamız da o kadar zorlaştığını dile getirdi.

 

Birlikte sosyal sorumluluk projelerinde yer almak ya da herhangi bir gönüllü faaliyet içerisinde bulunmak kişinin kendini çok daha iyi hissetmesine yardımcı olurken bu durum ruhsal sağlığınıza da iyi gelmektedir. 

Dolayısıyla ruhani olarak iyi bir psikolojiye sahip olmanız, iletişime dönük istek ve arzulara göre şekillenebilen bir yapıya evrilmenize yardımcı olacaktır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin