Cinsel ilişki için en uygun zaman dilimi ortaya çıktı: Bu saatteki seksi unutmak oldukça zor olacak

Cinsel ilişki için en uygun zaman dilimi ortaya çıktı. Meğer bu saatte cinsel ilişkiye girmenin etkileri çok daha farklıymış. İşte merak edilen tüm detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Cinsel ilişki için en uygun zaman dilimi ortaya çıktı: Bu saatteki seksi unutmak oldukça zor olacak

Cinsel ilişki partnerlerin birbirlerine olan güvenlerini güçlendiren aynı zamanda birbirlerini çok daha yakından tanımalarını sağlayan önemli unsurlardan bir tanesi olurken, cinsel ilişkiyi etkileyen pek çok farklı unsur bulunmaktadır.

Cinsel ilişkinin sağlıklı aynı zamanda kaliteli ilerlemesini sağlayabilmek için partnerlerin birbirleriyle hemen her konuyu açık bir şekilde konuşabilmeleri son derece önemli bir husus olurken, cinsel ilişki üzerine oldukça farklı bir araştırmaya imza atıldı.

Cinsel ilişki için en ideal zaman diliminin ne zaman olabileceğine ilişkin yürütülen araştırma sonucunda o saate dikkat çekildi.

İşte cinsel ilişkiyi zirvede yaşayabilmek için en ideal olan zaman dilimi...

UZMANLAR CİNSEL İLİŞKİ İÇİN O SAATE DİKKAT ÇEKTİ!

Cinsel ilişki stres ve kaygı problemlerinin yok olmasını sağlayan kişinin hayata karşı çok daha özgüvenli ve pozitif bakabilmesine katkı sağlayan önemli unsurlardan bir tanesidir.

Sabah uyanıldığında akla gelen son şey çoğu zaman cinsel ilişki olsa da uzmanlar sabah gerçekleştirilecek cinsel ilişkiye dikkat çekti.

Sabah saatlerindeki cinsel ilişkinin çok daha faydalı olduğunu savunan Dr. Farzana Khan şu açıkalamaları yaptı. "Seks; kalp-damar sağlığı, zihinsel sağlık ve aynı zamanda ilişki kalitesi açısından son derece faydalıdır ancak bundan çok daha fazlası var. Kanı, basıncı düşürdüğü; stresi ve kaygıyı azalttığı kanıtlanmıştır.”

 

"Vücut saatinize göre baktığınızda, sabah ilk iş olarak testosteron ve östrojen de dahil olmak üzere hormon düzeylerinin hem erkeklerde hem de kadınlarda doğal olarak çok daha yüksek olduğunu göreceksiniz.

Seks, oksitosin gibi 'mutluluk hormonlarının' salınmasına yardımcı olur. Dopamin ve bu hormonlardaki artış, gün boyunca kendinizi daha rahat ve neşeli hissetme olasılığınızın çok daha yüksek olduğu anlamına gelir."

ERKEKLERDE SABAH SEKSİ ÇOK DAHA FAYDALI

"Sabah seksi, vücuda ani bir hormon akışı vererek beyni harekete geçirmeye yardımcı oluyor. Araştırmalar, sabah ilk iş olarak seks yapanların, hipokampustaki artan hormon aktivitesi nedeniyle hafızalarının da daha iyi olduğunu gösteriyor." 

"Cinsel olarak uyarılmak kalp atış hızını artırır ve doruk sırasında zirveye ulaşır. Sonuçta bu, kardiyovasküler sisteminiz için harikadır. Özellikle erkeklerin seksten büyük faydalar sağladığı biliniyor ve araştırmalar bunun kalp hastalığı riskini ve hatta prostat kanserini azaltabildiğini söylüyor."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin