Sararan derz aralarını tertemiz yapıyor: Bu doğal karışım derz aralarındaki tüm lekeleri söküp atıyor. Sararan derz arası nasıl temizlenir?

Sararan derz aralarını temizlemenin pratik yolu bulundu. Bu yöntem sayesinde derz aralarınız tertemiz olacak. İşte derz arasının temizliğinde dikkat edilmesi gereken o hususlar...

Google Haberlere Abone ol
Sararan derz aralarını tertemiz yapıyor: Bu doğal karışım derz aralarındaki tüm lekeleri söküp atıyor. Sararan derz arası nasıl temizlenir?

Sararan derz araları çoğu kişinin muzdarip olduğu görüntülerden bir tanesi olurken, sararan derz aralarını temizleyebilmek için uygulanması gereken birkaç tüyo bulunmaktadır. Bu tüyoların uygulanması sararan derz aralarının kısa sürede tertemiz olmasına katkı sağlayacaktır. 

Sararan derz araları için pek çok kişi çamaşır suyuna başvurmaktadır. Çamaşır suyu kir çıkarma noktasında son derece başarılı olsa da, sararma lekelerini çıkarma noktasında pek de etkili değildir. 

Derz arasında oluşan sarı lekeleri kısa sürede temizleyebilmek ve derz aralarının tertemiz olmasını sağlayabilmek için bu yöntemi uygulayabilirsiniz. İşte derz aralarını temizlemenin pratik yolu...

SARI LEKELERDEN ESER KALMAYACAK

Sararan derz aralarını kısa sürede temizleyebilmek ve tüm sarı lekelerden arınmasını sağlayabilmek için uygulanması gereken yöntemlerin başında beyaz sirke ve karbonat karışımı gelmektedir.

 

Uygun boylardaki bir karıştırma kabının içerisine karbonat ve beyaz sirkeyi alın. Homojen oluncaya dek güzelce karıştırın. Karıştırma işlemini tamamladıktan sonra sararmış derz aralarını bu karışım ile iyice ovalayın.

Ardından sıcak su yardımıyla güzelde durulayın. Durulama işleminden sonra tüm sararmış lekelerden kısa sürede kurtulduğunuzu ve fayans derz aralarınızın tertemiz olduğunu göreceksiniz.

Fayans ve derz aralarını düzenli olarak temizlemeniz banyonuzun her zaman ışıl ışıl temiz bir görünüm içerisinde olmasına katkı sağlayacaktır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin