Sağlıklı bir seks hayatı için bu 5 gıdadan uzak durun: Her geçen gün cinsel hayatınızı bitiriyorsunuz

Sağlıklı bir seks hayatı için bu 5 gıdadan muhakkak uzak durun. Cinsel hayatı son derece olumsuz etkiliyor...

Google Haberlere Abone ol
Sağlıklı bir seks hayatı için bu 5 gıdadan uzak durun: Her geçen gün cinsel hayatınızı bitiriyorsunuz

Sağlıklı bir seks hayatı için dikkat edilmesi gereken pek çok farklı unsur bulunmaktadır. Bu unsurların başında da şüphesiz tüketilen yiyecek ve içecekler gelmektedir.

Cinsel hayatın sağlıklı ve güçlü ilerleyebilmesi için sağlıksız gıdalardan uzak durmak güncel yaşantımız açısından da önemlidir. Ancak bu 5 gıdayı asla ve asla mutfağınıza sokmayın.

Cinsel hayata etkileri sahiden çok kötü. Hemen her evde tüketilen, her mutfağın olmazsa olmazları olan bu gıdalardan uzun durun...

CİNSEL HAYATI RESMEN BİTİRİYOR

Cinsel hayatı bitiren ve sağlıksız bir seks hayatının oluşmasına neden olan belli başlı gıdalar bulunmaktadır. Bu gıdaların sürekli olarak tüketilmesi hem cinsel hayatı hem de güncel hayatın kötü etkilenmesine neden oluyor.

Cinsel hayatı bitiren gıdaların başında şüphesiz işlenmiş etler geliyor. Ereksiyon problemlerinden uzak durmak için pek çok uzman işlenmiş ve kırmızı etlerden uzak durulması gerektiğini söylerken; Harvard Health, meyve, sebze, tam tahıl ve balık tüketiminin arttırılmasına vurgu yapıyor.

 

Erkeklerde alkol tüketiminin artması, testesteron seviyesinin düşmesine neden olabilmektedir. Aynı zamanda alkol reksiyon problemleri ile düşük libidoya da neden olabilir.

Doymuş yağ oranı yüksek olan gıdaların tüketilmesi libidonun düşmesine neden olmaktadır. Trans yağ içeren çoğu kızarmış yiyecek hem erkeklerde hem de kadınlarda libidoyu azaltabilir.

Aşırı şeker tüketimi erkeklerde testesteron seviyelerinin düşmesine neden olurken, libido düşüklüğünün de ortaya çıkmasını tetiklemektedir.

Son olarak cin tonik gibi alkollü içeceklerin tüketilmesi testesteron seviyesi için risk faktörünü oluşturan bir unsur olduğu belirlenmiştir.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin