Partneriniz yatakta deliye dönecek: Bu fantezi önerileri cinsel hayatınızın miladı olacak

Cinsel hayatınızın yeniden başlamasına yardımcı olacak birkaç tüyo bulundu. Bu fantezi önerileri hem partnerinizi hem de sizi deliye döndürecek...

Google Haberlere Abone ol
Partneriniz yatakta deliye dönecek: Bu fantezi önerileri cinsel hayatınızın miladı olacak

Cinsel ilişkinin her geçen gün dinamik ve heyecan verici geçebilmesi için, cinsel ilişkiye çeşitli fanteziler katmak oldukça önemlidir.

Partnerlerin birbirlerinden sıkılmadan, yeni şeyler keşfedebilmeleri yeni deneyimler elde edebilmeleri cinsel birlikteliklerinin sağlıklı şekilde devam etmesi açısından önemlidir.

Cinsel hayatlarının giderecek güçlenmesine yardımcı olacak o fanteziler bulundu. Bu yöntemler cinsel hayatınızın bir miladı olacak...

ZEVK VE HEYECANDAN ÇILGINA DÖNECEKSİNİZ!

Cinsel hayatın her zaman dinamik ve tutku dolu ilerleyebilmesi için erotizmi canlı tutmanız önemlidir. Beklenmedik anda partnerinizin etkilendiği bölgelere dokunmak ya da onu uyarıcı birkaç not bırakmak bile yeterli olacaktır.

Seksin her zaman uzun sürmesi için kendinizi sınırlamayı bırakın. Kısa süreli seksler de cinsel hayatınızın yeni enerjiler katacaktır.

Cinsel hayatınızın farklılaşabilmesi için, yeniliklere açık olmayı kesinlikle ihmal etmeyin. Sınırınızı bilerek yeniliklerden kaçınmayın.

 

Giyiminize her zaman özen gösterin. Bu durum elbette iç giyimde dahil olurken, heyecan verici parçaları üzerinizde taşımayı ihmal etmeyin.

Utanma duyunuzu muhakkak bir kenara bırakın. Utanma duyusu yeni şeyler keşfetmenizin önüne geçecektir.

Partnerinizle yeni pozisyonlar denemekten asla çekinmeyin. Bu durum birbirinizden çok daha keyif almanızı sağlayacaktır.

Karşınızdaki kişiyi ve kendinizi iyi tanımaya özen gösterin. Nelerden etkilenebileceğini iyi kestirin ve onu etkilemek istediğinizde bu yerlerden onu vurmayı deneyin.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin