Sağlıklı bir cinsel ilişki için bu 5 gıdadan uzak durun: Cinsel hayatı resmen bitiriyor

Sağlıklı cinsel hayata sahip olmak isteyenler bu 5 gıdadan muhakkak uzan durun. Cinsel hayat olan etkileri bir hayli kötü. İşte cinsel hayatı bitiren o etkili formül...

Google Haberlere Abone ol
Sağlıklı bir cinsel ilişki için bu 5 gıdadan uzak durun: Cinsel hayatı resmen bitiriyor

Cinsel ilişkinin sağlıklı aynı zamanda keyifli ilerleyebilmesi için dikkat edilmesi gereken pek çok farklı unsur bulunmaktadır. Bu unsurların başında da elbette tüketilen gıdalar gelmektedir.

Bilinçli tüketim hemen her anlamda önemli olduğu gibi cinsel hayatın sağlıklı ilerlemesinde de son derece önemli ve etkisi büyüktür.

Sağlıklı bir cinsel hayatın olabilmesi için uzak durulması gereken belli başlı gıdalar bulunmaktadır. Bu gıdaları şu şekilde sıralayabiliriz...

BU 5 GIDADAN MUHAKKAK UZAK DURUN!

Cinsel hayatta performansınızın düşmesine neden olabilecek çeşitli gıdalar bulunmaktadır. Esasında bu gıdaların tüketimi güncel sağlığınızı da olumsuz yönde etkilerken, cinsel hayata olan etkileri çok daha fazladır.

Libido düşüklüğüne neden olabilecek tüm gıdalardan uzak durmak, sağlıklı bir cinsel hayat açısından son derece önemli olurken, bu gıdaları sofranızdan muhakkak uzak tutun...

Doymuş yağ açısından zengin gıdaların tüketilmesi diyabet ve tansiyon gibi hastalıkların oluşmasına neden olabilirken, trans yağ açısından zengin gıdalar hem kadınlarda hem de erkeklerde libido eksikliğine neden olabilmektedir.

 

Ereksiyon problemlerinin önüne geçebilmek için kırmızı ve işlenmiş etlerden muhakkak uzak durulması gerektiği söylenirken bu gıdalar cinsel hayatın olumsuz yönde etkilediği bilinmektedir.

Alkol, erkeklerde testesteron düşüklüğüne neden olan bir etmen olurken, aşırı alkol tüketiminin libido kaybına neden olduğu bilinmektedir.

Aşırı şeker tüketimi hem kadınlarda hem de erkeklerde libido kaybının oluşmasına neden olabilmektedir. Arzuyu düşüren şeker yağ artımına neden olabilmektedir.

Tonik, cin gibi alkollerden kesinlikle uzak durulması gerektiği öne çıkarken bu alkol çeşidinin erkeklerde testesteron seviyesinin düşmesine neden olduğu yapılan araştırmalar sonucunda ortaya çıkmaktadır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin