Erkekler dikkat! Erken boşalma probleminin önüne geçmeniz mümkün. İşte erken boşalma problemi yaşayan erkeklere hayat kurtaran tavsiyeler

Erken boşalma probleminin önüne geçmek mümkün. İşte erken boşalmayı durdurmaya yardımcı olacak o tavsiyeler...

Google Haberlere Abone ol
Erkekler dikkat! Erken boşalma probleminin önüne geçmeniz mümkün. İşte erken boşalma problemi yaşayan erkeklere hayat kurtaran tavsiyeler

Hemen her erkeği yakından ilgilendiren o konuya çözüm bulundu. Erken boşalma problemi, pek çok erkeğin korkulu rüyalarından bir tanesi olurken erken boşalma probleminin önüne geçebilmek dikkat edilmesi gereken çeşitli unsurlar bulunmaktadır.

Erken boşalma probleminin önüne geçmek ve karşılıklı olarak çok daha keyif alabileceğiniz bir seks hayatının içerisinde olabilmek için bu tavsiyelere kulak verin. 

İşte erken boşalmanın önüne geçecek o etmenler...

BU TAVİSYELER ERKEN BOŞALMAYI TARİHE KARIŞTIRIYOR!

Erken boşalmanın önüne geçmek ve zevki karşılıklı olarak iliklerinize kadar hissedebilmek için şu tavsiyeleri uygulamayı ihmal etmeyin;

Erken boşalmanın önüne geçebilmek için ilk olarak heyecanınızı yenmeyi kesinlikle ihmal etmeyin. Heyecan tüm süreci elinize yüzünüze bulaştırmanıza neden olacaktır. Anın tadını çıkarmayı ve en son şeyin boşalma olduğunu unutmayın.

Erken boşalmanın önüne geçebilmek için uygulamanız gereken diğer bir unsur ise şüphesiz, ilk süreçte partnerinizin üstünüzde vakit geçirmesi olacaktır. Kadının üstte olduğu pozisyonlar kadınlar için çok daha fazla uyaran içerirken, erkekler kadınlara nispeten daha az uyarılmaktadır.

 

Dolayısıyla partnerinizin üstte olup keyif alarak orgazm olmasını beklemeli ardından harekete geçmeyi denemelisiniz.

Ön sevişmenin uzun tutulması gerektiğini muhtemel herkes biliyordur. Ön sevişme partnerlerin birbirine karşı hazırlanmaları açısından önemlidir.

Son olarak erken boşalmayı önleyecek diğer bir unsur erkeğin ayaklarının yere basmasıdır. Ayaklarınızın yere basması tüm vücudunuzu çok daha kolay şekilde kontrol edebilmenize yardımcı olurken, partnerinizin sırt üstü uzandığı sizin ise ayakta olduğunuz bir pozisyonda tüm iplerin sizin elinizde olduğunu fark edeceksiniz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin