Sabahları aç karnına elma sirkesi için mum gibi eriyin: Meğer tam bir şifa deposuymuş. Aç karnına elma sirkesi içmek zayıflatır mı?

Elma sirkesinin mucizevi etkileri arasında zayıflamaya faydaları, son günlerden popüler olan konulardan biri. Özellikle Victoria Beckham ve Jennifer Aniston ve Kim Kardashian gibi ünlü isimlerinin güzel fiziğinin sırrı, elma sirkesinde! İşte elma sirkesinin zayıflamaya etkisi

Google Haberlere Abone ol
Sabahları aç karnına elma sirkesi için mum gibi eriyin: Meğer tam bir şifa deposuymuş. Aç karnına elma sirkesi içmek zayıflatır mı? - Resim: 1

Elma sirkesi, mutfaklarda en sık kullanılan besinlerden biridir. Son günlerde elma sirkesinin her derde deva olduğuna ilişkin bilgilere sıkça rastlıyoruz. Özellikle sosyal medya fenomenlerine, bilimsel araştırmalara ve ünlülere kadar herkesin gündeminde elma sirkesi bulunuyor.

Victoria Beckham ve Jennifer Aniston ve Kim Kardashian gibi ünlü isimler elma sirkesi ile zayıfladığını belirtiyor. Öte yandan küçük çaplı bir araştırmaya göre, aşırı kilolu kişilerin her gün az miktarda elma sirkesi tükettiğinde, 3 ay sonra 6 kilo verdiklerini öne sürüyor.

İşte aç karnına elma sirkesi içmenin zayıflamaya etkisi...