Pul pul dökülen cilde bile nem depoluyor: Pahalı nemlendiricilere para vermeyin. Bu yöntemle cildiniz yumuşacık olacak

Kuru ciltler için birebir formül bulundu. Bu doğal yöntem tüm cildinizi neme doyduracak. İşte cilde nem depolayan o mucize formül...

Google Haberlere Abone ol
Pul pul dökülen cilde bile nem depoluyor: Pahalı nemlendiricilere para vermeyin. Bu yöntemle cildiniz yumuşacık olacak

Kuru cilt tipine sahip olanlar bilhassa kış aylarında çok daha büyük problemler ile karşı karşıya kalabilmektedirler. Kuru ciltleri düzenli olarak nemlendirmek, sağlık açısından da son derece önemlidir. 

Cildin sağlıklı, parlak bir görünüm içerisinde olabilmesi için cildi düzenli olarak nemlendirmek ve pul pul dökülme durumunun önüne geçmek önemlidir.

Cildi nemlendirmek aynı zamanda ölü derileri cilt yüzeyinden arındırmak için bu peelingi uygulamayı ihmal etmeyin. İşte cilde nem depolayan o mucizevi peeling...

CİLDİNİZ YUMUŞACIK NEME DOYACAK!

Cildi neme doydurmak ve ölü hücrelerden arındırabilmek için cildinize nem takviyesi yapabileceğiniz etkili formül bulundu. 

 

Cildinize nem takviyesi yapabilmek için bu malzemeleri hazır edin;

1 su bardağı esmer şeker

Yarım su bardağı hindistancevizi yağı (veya zeytinyağı)

Birkaç damla tercih ettiğiniz esansiyel yağ (lavanta, nane veya limon gibi)

Uygun bir kasenin içerisinde yukarıda yer alan tüm malzemeleri alın ve iyice karıştırın. Karışımı hazırladıktan sonra ıslak cildinize masaj yaparak güzelce uygulayın.

Birkaç dakika boyunca bu peelingi ıslak cildinize yapmanız önemli. Mesaj yardımıyla iyice cildinizde ovaladıktan sonra ılık su yardımıyla güzelce durulayın.

Akabinde cildinizi nazikçe kurulayın. Bu işlemi hafta bir düzenli olarak uygulamanız cildinizin neme doymasını aynı zamanda ölü derilerden uzak kalmasını sağlayacaktır.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin