Partnerinizi tekrar gözden geçirin: İdeal cinsel ilişki süresi belli oldu. İdeal cinsel ilişki süresi nasıl olmalı?

İdeal cinsel ilişki süresine ilişkin tüm detaylar belli oldu. Cinsel ilişkiden aldığınız tüm zevk bir anda değişebilir. İşte ideal cinsel ilişki süresine ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Partnerinizi tekrar gözden geçirin: İdeal cinsel ilişki süresi belli oldu. İdeal cinsel ilişki süresi nasıl olmalı?

Cinsel ilişki partnerlerin birbirleriyle olan ilişkilerini güçlendiren aynı zamanda kişilerin çok daha sağlıklı bir iletişim içerisinde olmasına yardımcı olan önemli unsurlardan bir tanesidir.

Cinsel ilişkinin hem keyifli hem de sağlıklı şekilde ilerleyebilmesi için partnerlerin hemen her konuda birbirleriyle açık şekilde konuşabilmeleri son derece önemli bir husus olurken, ideal seks süresine ilişkin merak edilen tüm detaylar ortaya çıktı.

Yapılan araştırmalar sonucunda ideal cinsel ilişkinin ne kadar sürmesi gerektiğine ilişkin detaylar belli oldu. İşte konuya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

SEKS HAYATINIZ TÜMDEN DEĞİŞECEK!

Yapılan araştırmalar cinsel ilişkinin ne kadar sürmesi gerektiğine ilişkin önemli detayları gün yüzüne çıkarmaya başladı. 

Cinsel ilişki üzerine hemen herkesin zevki birbirinden farklı yönde ilerlerken bazı kişiler hızlı seksten bazıları ise ön sevişmenin ağırlıklı olduğu seksten hoşlanmaktadır. 

Yapılan bir araştırmada ortalama bir seks seks sadece 5.4 dakika sürüyor. Ancak kadınların bu süre zarfında orgazm olabilme durumları tartışılır cinsten...

Bir araştırma ise erkeklerin kadınlara nazaran çok daha kısa sürede uyarıldıklarını gösterirken, kadınların uyarılma sürelerinin 20 dakikayı bulduğu gösteriliyor.

 

Journal of Sexual Medicine'de yayınlanan bir araştırma, bir grup seks terapistine, seksin ne kadar sürmesi gerekmesi yönünde yöneltilen soruya cevaplar şu şekilde oldu.

1-2 dakika süren seks "çok kısa" olarak derecelendirdi. Ancak 10-30 dakika süren seksin de "çok uzun" olduğu söylendi.

Üç ila yedi dakikalık olanların "yeterli" olarak görüldüğünü, yedi ila on üç dakika arası da "arzu edilir" olarak kategorize edildi dile getirildi.

Ancak tüm uzmanlar ideal süreden ziyade alınan keyfe ve dinamiğe bakılması gerektiğini vurgulamayı da ihmal etmedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin