Bunu yiyen resmen düz duvara tırmanır: Cinsel gücü zirveye çıkaracak formül bulundu

Cinsel gücü zirveye çıkaran o gıda bulundu. Tükettikten siz bile libidonuza inanamayacaksınız. İşte cinsel gücü arttıran o mucize gıda...

Google Haberlere Abone ol
Bunu yiyen resmen düz duvara tırmanır: Cinsel gücü zirveye çıkaracak formül bulundu

Cinsel ilişki partnerlerin birbirlerine olan ilişkilerini güçlendiren aynı zamanda kişilerin birbirlerini çok daha iyi tanımalarını sağlayan önemli unsurlardan bir tanesi olurken cinsel ilişkinin sağlıklı şekilde ilerlemesini sağlayan çeşitli unsurlar bulunmaktadır.

Bu unsurların başında da şüphesiz partnerlerin birbirleriyle hemen her konuyu açık bir şekilde konuşabilmesi gerekirken, libidonun aynı seviyede olması da önemli olan diğer hususlardan bir tanesidir.

Libido eksikliği partnerlerin anlaşabilmeleri noktasında sorun yaşamalarına neden olmaktadır. Bu bağlamda libido eksikliğini yok edecek ve cinsel isteğin artmasını sağlayacak bu kürü uygulamayı deneyebilirsiniz...

LİBİDONUZ YÜKSELİŞE GEÇECEK!

Libidonun yükselişe geçmesine yardımcı olacak kürlerin başında şüphesiz keçiboynuzu kürü gelmektedir. 

Keçiboynuzu kürünün düzenli olarak tüketilmesi, cinsel gücün artmasına iktidarsızlık probleminin önüne geçilmesine yardımcı olmaktadır.

Sperm sayısını aynı zamanda sperm hareketliliğini arttıran keçiboynuzu kürü, hamile kalma sürecine dahi katkı sağlamaktadır.

 

KEÇİBOYNUZU KÜRÜ NASIL HAZIRLANIR?

Yarım litre suyu uygun boylardaki suyun içerisine alın ve suyu güzelce kaynatın. Kaynatma işleminden sonra 6 adet keçiboynuzunu kırın ve kaynayan suyun içerisine bırakın.

Tencerenin kapağını kapalı tutun ve kısık ateşte fokurdamasını sağlayın. Sürenin bitiminde tencereyi ocaktan alarak ağzı kapalı şekilde 20 dakika boyunca demlenmeye bırakın.

Demlendikten ve ılındıktan sonra karışımı süzerek cam kavanozun içerisine aktarın. Sabah akşam olacak şekilde bu kürü aç karna için.

Ancak kür her gün taze yapılmalıdır. Keçiboynuzu kürü 1 hafta boyunca düzenli olarak uygulanır ve 1 hafta ara verilir. 3 hafta boyunca bu şekilde uygulanır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin