Oturma şekliniz karakter özelliklerinizi ele veriyor: Oturma şekline göre nasıl bir insansın? Oturma şekliniz ile kişilik özellikleriniz arasında bağlantı olduğu ortaya çıktı

Oturma şekliniz ile karakter özellikleriniz arasında bağlantı olduğu ortaya çıktı. İşte oturma şeklinize göre karakter özelliklerinizi ortaya çıkaran kişilik testi...

Google Haberlere Abone ol
Oturma şekliniz karakter özelliklerinizi ele veriyor: Oturma şekline göre nasıl bir insansın? Oturma şekliniz ile kişilik özellikleriniz arasında bağlantı olduğu ortaya çıktı - Resim: 1

OTURMA POZİSYONU 1: DİZLER DÜZ

Temel Özellikler: Zeki, Akılcı Düşünürler, Dakik, Akıllı Çalışanlar, Temizlik Sever, Dürüst

Ohio State Üniversitesi'ndeki araştırmacılar tarafından yapılan bir araştırmada, dizleri dik oturan kişilerin, mülakatlar sırasında bir iş rolü için nitelikli olarak algılandıkları ortaya çıktı. Ayrıca kendilerine ve becerilerine inanan kişiler oldukları da görülmektedir. Kendilerine karşı sağlıklı ve olumlu bir bakış açısına sahiptirler ve sonuç olarak daha az güvensizlikleri vardır. Düz oturmak da yüksek düzeyde bir özgüvenin göstergesidir. Bu insanlar zeki, rasyonel düşünürler ve günlük yaşamlarında dakiktirler. Herhangi bir yere, toplantıya veya görüşmeye geç gelme olasılıkları en düşüktür.

Akıllı işler yapma ve yerlerini, evlerini, mutfaklarını veya ofis alanlarını ve çalışma alanlarını düzenli ve düzenli tutma olasılıkları daha yüksektir. Evleri veya işyerleri büyük olasılıkla temiz ve her şey yerli yerinde bulunur. Dürüstler ama oldukça çekingenler. Dedikodu yapmaktan ve insanların arkasından konuşmaktan kaçınırlar. Bir sahne yaratmak veya çatışmalara dahil olmaktansa duygularını kontrol altında tutmayı veya kendilerine saklamayı tercih edeceklerdir. Olumsuz durumlarda sakin kalma yeteneğine sahiptirler ve bu nedenle nadiren bakış açılarını kaybederler. Sakin zihinleri, çevredeki herhangi bir değişikliği veya günlük yaşamdaki olağan olayları algılamalarına da yardımcı olur.

OTURMA POZİSYONU 2: DİZLER AYRI

Temel Özellikler: Ben merkezli, Kibirli, Yargılayıcı, Kısa dikkat süresi ve çabuk sıkılır.

Dizlerini birbirinden ayırarak oturan insanların, kendilerinde benmerkezci bir duyguya sahip oldukları görülür. Ayrıca kibirli ve yargılayıcı görünüyorlar. Ancak yapılan araştırmalar, görünenin tam tersini ortaya çıkardı. Büyük olasılıkla endişeli bir insan olacaksınız. Mükemmelliği o kadar çok hedefliyorsunuz ki, sürekli bir şeylerin yanlış gitmesinden korkarsınız. Araştırmalar, dizleri ayrı oturan insanların çok kaotik bir zihne ve programa sahip olduğunu göstermiştir. Dikkat süreleri kısadır ve konsantre olmakta güçlük çekerler. Her seferinde bir görevi düzgün bir şekilde bitiremedikleri her yeni şeyi her zaman keşfeder ve büyülerler.

Akıllıca konuştuklarını düşünürler ama genellikle düşünceleri bozuktur. Sözlerinin yankılarını düşünmeden konuşurlar ya da daha kötüsü konuşmanın ortasında unuturlar. Kolay sıkılırlar. Ayrıca ilgisizleşebilir ve ilişkileri bırakabilirler. Bu insanlar etraflarında çok fazla uyarıcı enerjiye ihtiyaç duyarlar. İlişkilerde veya işte, nerede olursa olsun, düzenli bir şekilde çalışmalarını sağlamak için sürekli dürtülere ve disipline ihtiyaç duyarlar.

Erkekler genellikle dizleri açık oturur veya buna manspreading de denir, ancak bunlar genellikle psikolojide sürekli anneliğe veya onları yolda tutacak birine ihtiyaç duyan erkek çocuk olarak görülür.