Öpüşmenin kuralı ya da taktiğimi olur demeyin! Akıllara kazınacak tutkulu öpüşmenin ince tüyolarına dikkat edin

Keyifli aynı zamanda tutkulu öpüşmenin incelikleri belli oldu. Bu şekilde öpüştüğünüzde akıllardan çıkmayacaksınız...

Google Haberlere Abone ol
Öpüşmenin kuralı ya da  taktiğimi olur demeyin! Akıllara kazınacak tutkulu öpüşmenin ince tüyolarına dikkat edin

Öpüşme, cinsel ilişkinin hazırlığını yapan aynı zamanda kişilerin karşılıklı olarak rahatlamasına yardımcı olan ilk adımlardan bir tanesidir.

Öpüşme esnasında duygular ne kadar etkili olursa da öpüşmenin inceliklerini bilmek de son derece önemlidir. İncelikleri öğrenmek çok daha etkili bir cinsel yaşamın başlamasına yardımcı olacaktır.

Öpüşmenin taktiği ya da kuralı olur mu demeyin, işte unutulmayacak öpüşmeler için dikkat edilmesi gereken o incelikler silsilesi...

HER ZAMAN HAZIRLIKLI OLMAYI BİLİN!

Tutkulu bir öpüşmenin ne zaman geleceği elbette belli olmaz. Dolayısıyla buluşmaya gitmeden evvel dudaklarınızın kuru ve çatlak olmadığından emin olmanız önemli.

Bunun yanı sıra dizi ve filmlerde hızlı öpüşmelerin ateşli olduğu gösterilse de ağırdan alınan  yavaş, nazik ve hafif dokunuşlarla öpüşmenin başlatılması heyecan seviyesinin çok daha yükseklere çıkmasına yardımcı olacaktır.

 

Öpüşmeye geçmeden evvel partnerinizin gözlerinin içine bakmayı kesinlikle ihmal etmeyin. Bakışlarınızla ona ne kadar aşık olduğunuzu hissettirmeniz, öpüşmeyi başlatacak birincil adımlardandır.

Öpüşürken ellerinizi kullanmayı ihmal etmeyin. Ellerinizi partnerinizin saçları arasında gezindirmek yahut sırtına sevgi dolu dokunuşlarda bulunmak ateşin yükselmesini sağlayacaktır.

Öpüşme esnasında dilinizi nazikçe kullanın. Minik temaslar, partnerinizin yükselmesini sağlayacaktır.

Yapılan en büyük hatalardan bir tanesi aceleci davranmaktır. Seks için aceleci davranmayın, anda kalın ve tadına varın.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin