Bu 5 nokta hazzı tavan yaptırıyor: Heyecanı zirveye taşıyan hassas 5 nokta neresi?

Bu 5 nokta heyecanı tavan yaptırıyor. İşte heyecanı zirveye taşıyan 5 hassas nokta...

Google Haberlere Abone ol
Bu 5 nokta hazzı tavan yaptırıyor: Heyecanı zirveye taşıyan hassas 5 nokta neresi?

Heyecanı arttıran aynı zamanda ön sevişmeyi güçlendiren bölgeler belli oldu. Kadın erkek fark etmeksizin bu bölgelerden etkilenmemek resmen imkansız. 

Kadın ve erkekler ön sevişmesinin çok daha uzun ve keyifli geçmesini isterken, partnerinizi çok daha fazla heyecanlandırmak ve anın çok daha zevkli ilerlemesini sağlayabilmek için bu bölgelere temasta bulunmayı ihmal etmeyin.

İşte heyecan duygusunu hat safhada hissedebileceğiniz bu bölgeler...

BU BÖLGELERE OLAN TEMAS, HEYECANI ZİRVEYE TAŞIYOR

Hassas bölgelerin bilinerek bu bölgelere temaslarda bulunmak partnerinizin çok daha heyecanlanmasına aynı zamanda sizi daha fazla arzulamasını sağlayacaktır.

Ön sevişmede bu bölgeleri uyararak cinsel hayatınızın çok daha tutku dolu bir alana dönmesini sağlayabilirsiniz. İşte temas ettiğinizde direkt uyarılmayı sağlayan o bölgeler...

Partnerinizi heyecanlandırmak ve unutulmayacak anlar yaşayabilmek için dudak uçlarına masaj yaparak ya da minik öpücükler kondurarak heyecanını arttırabilirsiniz.

 

Dudak uçlarında bulunan sinirler direkt olarak cinsel bölge ile bağlantılıdır. Dudak uçlarına temas etmeniz durumunda büyük bir hazzın içerisinde kendinizi bulabilmeniz mümkün.

Hassas noktalardan bir diğeri ise göğüs uçlarıdır. Bilhassa kadınların çok daha fazla etkilendiği göğüs uçları, cinsel ilişki geçişi bir noktada hızlandırabilmektedir.

Heyecanın ve zevkin en büyük anahtarı şüphesiz temastır. Partnerinizle olan temasınızı asla azaltmayın. Her an her dakika temasta bulunduğunuzdan emin olun.

Kulak memeleri, karın bölgesi, kasık bölgesi heyecanı arttıran diğer bölgelerden olurken bu bölgelerde gezinmeyi, bol bol öpmeyi ihmal etmeyin.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin