O dünyanın en şanslı adamı! İki kez ölümden döndü, iki kez piyango kazandı

Kamyon şoförü Bill Morgan dünyanın en şanslı adamı olarak tanınıyor. Çünkü Morgan ölümden iki kez döndü ve piyangoda büyük ikramiyeyi de iki kez kazandı. İşte Morgan'ın dikkat çeken hikayesi...

Google Haberlere Abone ol
O dünyanın en şanslı adamı! İki kez ölümden döndü, iki kez piyango kazandı

Geçirdiği trafik kazası sonra ölüp hayata yeniden dönen Avusturyalı adamın şans kapısını çaldı ve hayatı hastaneden taburcu olduktan sonra tamamen değişti.

İşte günümüzde bile sosyal medyada sıkça paylaşılan, dünyanın en şanslı adamlarından biri olarak tanınan Avustralyalı Bill Morgan'ın hikayesi...

Avustralya'nın Melbourne şehrinde yaşan ve şimdilerde 60'lı yaşlarında olan Bill Morgan için 'Dünyanın en şanslı inanlarından birisi' diyebiliriz. Kamyon şoförü olarak geçimini sağlayan adamın hayatı geçirdiği bir trafik kazası sonrası kimsenin inanamayacağı büyük sürprizlere sahne oldu.

15 GÜN KOMADA KALDI 

1998 yılında 37 yaşındayken ciddi bir trafik kazası geçiren Bill, tıbbi olarak 14 dakika ölü kaldı. Doktorlar onu hayata döndürmeyi başarsa da 15 gün boyunca komada kaldı ve daha sonra ciddi bir kalp krizi geçirdi.

Yaşadığı korkunç olaylara rağmen iyileşen adamın hayatı hastaneden taburcu olduktan sonra tamamen değişti.

Ölüme adeta çelme atan Bill, bunun bir işaret olduğunu düşünerek şansını denemek istedi ve bir kazı-kazan kartı aldı. Karta attığı çizikler sonrası 17 bin Sterlin değerinde bir Toyota Corolla kazandığını gören adam hayretler içeresinde kalsa da bu onu kucaklayan şansın sadece ilk göstergesiydi.

ÖLÜMDEN DÖNDÜ, ZENGİN OLDU

Bill Morgan'ın ölümden dönüşü ve kazandığı piyango doğal olarak Avustralya'da ilgi odağı oldu. Yerel haber ekipleri şans olaylarını ele almak istedikleri haberleri için adama ulaştı.
Haber ekiplerinin kameraları önünde piyangoyu kazandığı anı canlandırmak isteyen Bill, eline bir kazı-kazan kartı daha aldı ve kartı kazıdıktan sonra gözlerine inanamadı.

Bir piyango daha kazanmıştı. Üstelik bu seferki miktar diğerini gölgede bırakır cinstendi.

Kameraların an be an görüntülediği olayda Bill muhabire dönerek gözyaşları içerisinde "Az önce 250 bin Dolar kazandım, şaka yapmıyorum. Sanırım bir kalp krizi daha geçireceğim" dedi.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin