Mum gibi erimenin formülü sütte! İçine 1 kaşık ekleyince 5 beden inceltiyor. Zayıflatan süt kürü bulundu

Sağlıklı ve etkili bir şekilde zayıflamak için pek çok besin mevcuttur. Kilo verme sürecini önemli derecede hızlandıran sütün içine ekleyeceğiniz bu ürün, yağları cayır cayır yakarak tığ gibi incelmenize katkıda bulunuyor. İşte zayıflatan süt kürü

Mum gibi erimenin formülü sütte! İçine 1 kaşık ekleyince 5 beden inceltiyor. Zayıflatan süt kürü bulundu

Sağlıklı ve etkili bir şekilde zayıflamak için genellikle doğal kürler tercih edilir. Süt de bunlardan biridir.

Süt, sağlığımız için güçlü faydalar sunan en şifalı içeceklerden biridir. içerdiği güçlü vitamin ve mineraller sayesinde sağlığımızı korur ve güçlendirir.

Süt; mide rahatsızlıklarına şifa olur, mikroplarla savaşarak vücudun direncini artırır, beyin sağlığını güçlendirir, vücutta biriken ödemi engeller, kemik ve diş sağlığını güçlendirir.

Süt ayrıca içerisinde bol miktarda kalsiyum barındırır ve aynı zamanda besin açısından zengindir. Bu da kilo verimini önemli ölçüde azaltır. Aynı zamanda karın bölgesini de inceltmede etkilidir.

Ancak sütün içerisine eklenen zencefil, zerdeçal ve tarçın kilo vermeyi önemli ölçüde hızlandırır. Bu güçlü karışıma "altın süt" adı verilir.

İşte hızla zayıflatan altın süt tarifi...

ZAYIFLATAN ALTIN SÜT MALZEMELERİ

1 su bardağı yarım yağlı süt

1 çay kaşığı zencefil

1 çay kaşığı zerdeçal

Yarım çay kaşığı karabiber

1 çay kaşığı toz tarçın

İsteğe balı 1 tutam karanfil

İsteğe bağlı 1 çay kaşığı bal

Mum gibi erimenin formülü sütte! İçine 1 kaşık ekleyince 5 beden inceltiyor. Zayıflatan süt kürü bulundu

ZAYIFLATAN ALTIN SÜT TARİFİ

Uygun bir kabın içine bal hariç diğer tüm malzemeleri ilave edin ve karıştırın. Kısık ateşte yaklaşık 5 dakika kadar kaynattıktan sonra bal ilave ederek afiyetle tüketin. Gitsin kilolar!

ALTIN SÜT FAYDALARI

Uzun süre tok tutan altın süt, zayıflamaya yardımcı en etkili kürlerden biridir. Ancak bunun yanı sıra bağışıklık sistemini güçlendirmede de oldukça etkilidir.

Altın aynı zamanda doğal bir ağrı kesici görevi üstlenerek ağrılara şifa olur. Altın süt ayrıca vücutta biriken toksinlerin atılımını kolaylaştırır.

Sindirim sistemini rahatlatmada güçlü etkiler yaratan altın süt, reflü ve ülsere de iyi gelir. Ayrıca mide ve bağırsak sisteminin düzenli bir biçimde çalışmasını destekler.

NOT: Bu kür hamileler ve emziren anneler için tavsiye edilmez. Ayrıca herhangi bir rahatsızlıkla karşılaşmamak adına tüketmeden önce mutlaka uzmanınıza danışın.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin