Sabahları aç karnına için: Suya 2 kaşık ekleyince tok tutuyor yağları cayır cayır yakıyor. Zayıflatan mucizevi tohum bulundu

Sağlıklı ve etkili bir şekilde zayıflamak için tohumların gücü inanılmazdır. Her sabah aç karnına 1 bardak içeceğiniz bu mucizevi kür ile hızlı, sağlıklı ve etkili bir şekilde kilo verebileceksiniz. Tok tutucu özelliği ile de gereksiz iştahınızı bastırabilirsiniz. İşte zayıflama en etkili mucizevi tohum ve faydaları

Sabahları aç karnına için: Suya 2 kaşık ekleyince tok tutuyor yağları cayır cayır yakıyor. Zayıflatan mucizevi tohum bulundu

Sağlıklı ve etkili bir şekilde zayıflamak için pek çok yöntem bulunur. Doğanın bize sunduğu güçlü vitamin, minerali, lif ve antioksidanlara sahip olan tohumlar da bunlardan biridir.

Kilo vermeye çalışırken vücudunuzun günlük diyet rutininizden en iyi şekilde yararlanmasına yardımcı olmak için sabah rutininize sağlıklı bir sabah içeceği ekleyebilirsiniz.

Günlük beslenmenize dahil edebileceğiniz çok çeşitli sabah zayıflama içecekleri mevcutken chia tohumu, harika bir tercih olacak.

Kilo kaybını destekleyen en sağlıklı tohum türlerinden biri chia tohumudur. Fosfor, kalsiyum, manganez, magnezyum, lif, protein ve sağlıklı yağlar bakımından zengindirler.

Chia tohumlarını çeşitli şekillerde beslenmenize dahil edebilirsiniz. Chia tohumlarını salatalara ekleyebilirsiniz. Ancak daha etkili yöntem, chia tohumlarının su ile karıştırarak tüketmektir.

Chia tohumlarını suyla karıştırıp sabahları veya günün herhangi bir saatinde içerek çeşitli sağlık yararlarından yararlanabilirsiniz.

İşte chia tohumlu suyun mucizevi faydaları...

SİNDİRİMİ DESTEKLER

Chia tohumları lif açısından zengindir. Sabahları chia tohumu suyu tüketmek sindiriminizi hızlandırır ve bağırsak hareketini iyileştirir. Sağlıklı bir sindirim, kilo vermenin önemli bir ön koşuludur.

Sabahları aç karnına için: Suya 2 kaşık ekleyince tok tutuyor yağları cayır cayır yakıyor. Zayıflatan mucizevi tohum bulundu

KİLO VERMEYİ SAĞLAR

Chia tohumları yüksek miktarda çözünür lif içerir. Bu, chia tohumlarının suyun ağırlığının 10-12 katı kadar emilmesini ve onlara jel benzeri bir kıvam vermesini sağlayan şeydir.

Chia tohumu suyunu içmek tokluk hissini artırır ve yiyeceklerin emilimini yavaşlatır. Böylece daha az kalori almanızı sağlar ve kilo vermenize yardımcı olur.

TOK TUTAR

Güne bir bardak ıslatılmış chia tohumu ile başlamak, daha uzun süre tok hissetmenize, iştahınızı kapatmanıza ve kilo vermenize yardımcı olur.

GÜÇLÜ PROTEİN

Chia tohumlarının %14'ü proteinden oluşur. Ayrıca etkileyici bir amino asit profiline sahiptir. Protein hem kilo kaybı hem de kas oluşumu için gerekli olan bir makro besindir. Protein açısından zengin gıdalar yemek tokluk hissi sağlar ve kalori alımını azaltır.

KALBİ KORUR

Chia tohumları güçlü miktarda omega-3 yağ asitleri içerir. Bu da chia tohumlarını kalp sağlığına faydalı kılar.

Chia tohumu suyunu içmek veya günlük beslenmenize chia tohumlarını dahil etmek, kalp hastalığına yakalanma riskini en aza indirir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin