Libidosu yüksek erkekler için bomba iddia: Araştırma sonuç verdi. Yüzde 69 daha az...

Libidosu yüksek erkekleri yakından ilgilendiren o detay ortaya çıktı. Yapılan araştırmalar sonucunda yüzde 69 daha az olduğu belirlendi. İşte konuya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Libidosu yüksek erkekler için bomba iddia: Araştırma sonuç verdi. Yüzde 69 daha az...

Libidosu yüksek olan erkekler için bomba iddia geldi. Libidosu yüksek erkekler üzerinde gerçekleştirilen araştırma sonrası oldukça farklı bir sonuç ortaya çıktı. Meğer libido yükseliği olan erkeklerde yüzde 69 daha az oluyormuş... 

Cinsel ilişki partnerlerin birbirleriyle olan ilişkilerini güçlendiren aynı zamanda partnerlerin birbirlerini çok daha iyi tanımalarını sağlayan unsurlardan bir tanesidir.

Cinsel ilişkinin sağlıklı aynı zamanda aktif şekilde ilerleyebilmesi için partnerlerin hemen her konuda birbirleriyle açık bir şekilde konuşabilmeleri son derece önemli bir husus olurken, partnerlerin birbirlerine istek ve arzularını açık bir şekilde söyleyebilmeleri de önemlidir.

Cinsel ilişki üzerine pek çok araştırma yapılırken çeşitli araştırmalar da yapılmaya devam etmektedir. Bu bağlamda libidosu yüksek olan erkekleri ilgilendiren konu ortaya çıktı...

LİBİDOSU YÜKSEK OLAN ERKELERİ YAKINDAN İLGİLENDİRİYOR!

Libidosu yüksek olan erkekleri yakından ilgilendiren o detay ortaya çıktı. Japonya'da gerçekleştirilen araştırma ise sonuç verdi. 

 

Japonya'da yürütülen araştırma da 7 yıl boyunca 21 bin kişi inceleme altına alındı. 8 bin 500’ünün 60’lı yaşlarında olduğu belirtildi. Araştırmanın başında sekse ilgi duyduğunu belirten kişilerin, araştırma sonunda ölüm riskinin libidosunun düşük olduğunu söyleyenlere kıyasla yüzde 69 daha düşük olduğu görüldü.

Bu bağlamda libidosu yüksek olan erkekler, libidosu düşük olan erkeklere oranla çok daha uzun yaşadığı tezi ortaya çıktı.

Gerçekleştirilen araştırmada düşük libidonun obezite ve kronik hastalıklar gibi kötü sağlık durumuna bağlı olabileceği de belirtildi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin