Kadınları baştan çıkaran 5 erojen bölge belli oldu: Unutulmayacak seksin anahtarı bu bölgelerde gizli

Sekste kadınları baştan çıkaran 5 bölge belli oldu. Bu bölgeler kadınların çok daha fazla zevk duymasını sağlıyor. Bu bölgeleri öğrendikten sonra cinsel hayatınız renklenecek...

Google Haberlere Abone ol
Kadınları baştan çıkaran 5 erojen bölge belli oldu: Unutulmayacak seksin anahtarı bu bölgelerde gizli

Sekste kadınları baştan çıkaracak erojen bölgeler belli oldu. Bu bölgeler kadınların cinsel ilişkide çok daha baskın olmasını sağlarken, her iki tarafın keyif ve arzu sürecinin artmasına yardımcı olmaktadır.

Cinsel ilişkinin keyifli ilerleyebilmesi için partnerlerin birbirlerinin zevk ve arzularına dikkat etmesi, yeniliklerden kaçınmaması gerekir.

Birbirini her anlamda tamamlayan cinsel ilişkide partnerler birbirlerinden çok daha fazla keyif alırken seks esnasında partnerinizin bu bölgelerine temas etmeyi ihmal etmeyin.

İşte kadınları baştan çıkaran o 5 erojen bölge...

KADINLAR BU BÖLGELERE ASLA HAYIR DİYEMİYOR!

Sekste zevkin ikiye katlanabilmesi için partnerlerin uyum içerisinde olabilmesi son derece önemlidir. İşte kadınları baştan çıkaracak o bölgeler;

Kafa derisi sinir uçlarıyla doludur. Bu bölgelere temas edilmesi hazzın yükselmesine ve kadınların sekse karşı çok daha istekli olmalarına yardımcı olmaktadır.

 

Erojen bölge denildiğinde ilk akla gelen bölge şüphesiz kulaklar olurken, kadın erkek fark etmeksizin kulaklara temas edilmesi cinsel dürtülerin hareketlenmesine yardımcı olmaktadır. Partnerinizin kulak memelerini hafifçe öpmeniz sekse başlamada yardımcınız olabilir.

Cinsel organlara yakın olan göbek bölgelerinde vakit geçirmek direkt olarak cinsel dürtülerin harekete geçmesini sağlamaktadır. 

Diğer bir bölge ise koltuk altıdır. Bu bölgede yine cinsel dürtülerin harekete geçmesini sağlamaktadır.

El bileği yani nabzın tam manasıyla attığı bu bölge, çok fazla temas edilmemesinden kaynaklı olarak son derece hassastır. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin