Kombinizde yapacağınız küçük değişiklikler faturada yarı yarıya fark yaratacak: Petekleriniz gümbür gümbür yanacak

Kombide yapacağınız küçük değişiklikler sayesinde faturanız yarı yarıya düşecek. Bu formül aynı zamanda peteklerinizin çok daha iyi yanmasını sağlayacak. İşte o formüller...

Google Haberlere Abone ol
Kombinizde yapacağınız küçük değişiklikler faturada yarı yarıya fark yaratacak: Petekleriniz gümbür gümbür yanacak

Kış aylarının gelişiyle birlikte doğal faturalarında pik yaşanırken, doğalgaz faturalarını düşüren aynı zamanda da peteklerin gümbür gümbür yanmasını sağlayan o basit formül bulundu.

Bu yöntem sayesinde kombinizde yapacağınız basit değişiklikler ile ay sonunda doğalgaz faturasından tasarruf edebileceksiniz hem de peteklerinizin gümbür gümbür yanmasını sağlayacaksınız.

İşte kış aylarında rahat etmenizi sağlayacak o etkili yöntem...

PETEKLER GÜMBÜR GÜMBÜR YANACAK!

Kış mevsimini hem ısınarak hem de tasarruf sağlayarak geçirebilmek için kombi ayarını doğru yapabilmek son derece önemli.

Bilhassa yoğuşmalı kombilerin doğru sıcaklıkta çalıştırılması, enerji tasarrufu sağlamasının yanı sıra evinizin de büyük ölçüde ısınmasına yardımcı olmaktadır.

 

Kombinin doğru şekilde çalışması evin sımsıcak olmasını sağlarken aynı zamanda da doğalgaz faturasında yarı yarıya bir tasarruf sürecini tamamlamanıza da katkı sağlamaktadır.

Yoğuşmalı kombilerde doğru sıcaklığın belirlenmesi, odalardaki sıcaklık farklılıklarını en aza indirgerken; oturma odası, yatak odası ve mutfak için ideal sıcaklık değeri 20 derece olarak belirlenirken, antre, hol ve koridor için 15 derece, banyo için ise 24 derece olarak belirlemeniz tasarruf yapabilmek açısından önemlidir.

Kış aylarında kombinizi bu şekilde etkili aynı zamanda bilinçli çalıştırmanız, evin tüm odalarının sıcak olmasını ve ay sonunda doğalgaz faturanızda ciddi bir tasarruf durumunun oluşmasına katkı sağlayacaktır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin