Faturayı 200 TL düşürecek formül bulundu: Kombi çalışıyor ama ev ısınmıyorsa hemen bu ayarı yapın. Kombi reglaj ayarı nasıl yapılır?

Kombi çalışsa da evi ısınmayanları ilgilendiren o detay bulundu. Kombi reglaj ayarı ile eviniz adeta hamama dönüşecek. İşte reglaj ayarına ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Faturayı 200 TL düşürecek formül bulundu: Kombi çalışıyor ama ev ısınmıyorsa hemen bu ayarı yapın. Kombi reglaj ayarı nasıl yapılır?

Kış aylarının başlamasının ardından eller kombiye doğru giderken, pek çok kişinin ortak problemi kombinin yansa dahi evin yeteri kadar ısınmamasıdır. Ev yeterli kadar ısınmazken aynı zamanda doğalgaz faturası da oldukça yüklü geliyor.

Doğalgaz faturasını ay sonunda düşürecek aynı zamanda da evin hamam sıcaklığında olmasını sağlayacak etkili formül bulundu. Evinizde bu ayarı yaptığınız sürece hem doğalgaz faturanız çok düşük gelecek hemde eviniz sımsıcak olacak.

İşte evi sımsıcak yapacak o formül...

SOĞUKLAR BASTIRMADAN ÖNLEMİNİZİ ALIN!

Soğukların artmasıyla birlikte doğalgaz faturasındaki artışlar pek çok ailenin en büyük problemlerinden bir tanesi olurken, vatandaş doğalgazda nasıl tasarruf yapılabileceğini araştırmaya başladı. 

Doğalgaz faturasının ay sonunda çok daha düşük gelmesini sağlayabilmek aynı zamanda evin sımsıcak olabilmesi için bu peteklerinize bu ayarı yapmayı ihmal etmeyin...

 

REGLAJ AYARI NASIL YAPILIR?

Reglaj ayarı kombinin bağlı olduğu peteklerden yapılmaktadır. Reglaj ayarı yapılmadan evvel kombiye en uzak ve en yakın peteklerin sıralamasını çıkarın.

Ardından kombiye en yakın vanayı tamamıyla kapatıp ardından bir tur olacak şekilde açın. Akabinde ikinci vanaya geçin ve vanayı tamamıyla kapatıp iki tur olacak şekilde açın. 

Üçüncü vanayı da tamamen kapatın ve üç tur olacak şekilde açın. Bu işlemi tüm petekler bitine dek uygulayın.  

Tüm peteklere işlemi uyguladığınızda reglaj ayarını gerçekleştirmiş olacaksınız. Bu ayar sayesinde petekleriniz çok daha sağlıklı yanarak eviniz sımsıcak olacak. 

PETEKLERDEKİ HAVA ISINMAYI ENGELLİYOR

Reglaj ayarını yapmadan evvel peteklerde bulunan havanın alınması da evin sıcaklığını etkileyen durumlardan bir tanesidir. Kış gelmeden evvel peteklerdeki tüm havayı almanız aynı zamanda kombi bakımının yetkililerce yaptırılması önemlidir.

Tüm bu işlemlerin gerçekleştirilmesiyle birlikte eviniz hamam sıcaklığında olurken hemde ay sonunda faturanızda 200 TL'ye kadar tasarruf sağladığınızı göreceksiniz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin