Kıyafetteki yağ lekesi saniyeler içerisinde temizlencek: Bu 2 malzeme sayesinde yağ lekeleri akıp gidecek. Kıyafetteki yağ lekesi nasıl çıkar?

Kıyafette bulunan yağ lekesini saniyeler içerisinde temizlemenin etkili formülü bulundu. Bu yöntem sayesinde yağ lekelerinden eser kalmayacak. İşte o etkili formül...

Google Haberlere Abone ol
Kıyafetteki yağ lekesi saniyeler içerisinde temizlencek: Bu 2 malzeme sayesinde yağ lekeleri akıp gidecek. Kıyafetteki yağ lekesi nasıl çıkar?

Kıyafetlerde bulunan yağ lekeleri pek çok kişinin muzdarip olduğu konulardan bir tanesi olurken, yağ lekesini çıkarabilmek için doğru malzemeleri doğru şekilde kullanabilmek gerekir.  Yemek yerken ya da yemek pişirirken sıçrayan yemek lekeleri kıyafetlerde kötü bir görünümün oluşmasına neden olurken, kıyafetlerde bulunan yağ lekelerini kısa süre içerisinde temizlemek mümkündür.

Kıyafetlerde bulunan yağ lekelerini kısa süre içerisinde temizleyebilmek için dikkat edilmesi gereken birkaç tüyo bulunuyor. İşte kıyafette bulunan yağ lekesini kısa süre içerisinde çıkarabilmenin pratik formülü...

TEK BİR YAĞ LEKESİ DAHİ KALMAYACAK!

Kıyafetlerde bulunan yağ lekesini çıkarabilmek için ihtiyacınız olan malzemelerin başında tuz ya da talk pudrası gelmektedir.

 

Kıyafetlere sıçrayan ya da dökülen yağ lekesini kısa sürede temizleyebilmek için dökülür dökülmez kıyafetin üzerine tuz ya da talk pudrası dökün.

Bu iki malzeme yağ lekesinin yayılmasının önüne geçerken aynı zamanda leke çıkarma sürecinin çok daha kolay şekilde gerçekleşmesine yardımcı olacaktır.

Yemeğin kıyafetinize dökülmesinin hemen ardından üzerine tuzu dökün ve birkaç dakika bekleyin. Ardından tuzu silkeleyin ve yağ lekesinin bulunduğu bölgeyi dilerseniz bulaşık deterjanı ile dilerseniz de çamaşır makinesine atarak temizleyebilirsiniz.

Tüm bu uygulamalar yağ lekesinin yüzeye yer etmeden temizlenmesine katkı sağlayacak unsurların başında gelmektedir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin