Kaliteli seksin sırrı bu pozisyonlardan geçiyor: Cinsel ilişkiniz bu pozisyonlarla zirveye çıkacak

Kaliteli seks içerisinde olabilmek için bu pozisyonlara dikkat edin. Cinsel ilişkiniz bu pozisyonlarla zirveye çıkacak. İşte cinsel ilişkiyi güçlendiren o pozisyonlar...

Google Haberlere Abone ol
Kaliteli seksin sırrı bu pozisyonlardan geçiyor: Cinsel ilişkiniz bu pozisyonlarla zirveye çıkacak

Cinsel ilişki partnerlerin birbirleriyle olan ilişkilerini güçlendiren aynı zamanda kişilerin çok birbirlerini çok daha iyi tanımalarını sağlayan unsurlardan bir tanesidir.

Cinsel ilişkinin kaliteli ve keyifli ilerleyebilmesi için partnerlerin birbirleriyle hemen her konuyu açık bir dille konuşabilmeleri son derece önemli bir husus olurken, cinsel ilişkiyi güçlendiren pozisyonlar belli oldu.

Bu pozisyonlar cinsel ilişkinizin çok daha keyifli ilerlemesine yardımcı olacak. İşte cinsel ilişkiyi güçlendirecek o pozisyonlar...

BU POZİSYONLAR CİNSEL İLİŞKİYİ GÜÇLENDİRİYOR!

Seks uzmanları Carol Queen ve Wendasha Jenkins Hall, cinsel ilişkinin çok daha keyifli ilerlemesini sağlayabilmek için bu pozisyonların son derece önemli olduğunu vurguladı. İşte cinsel hayatı güçlendiren o pozisyonlar;

Lotus çiçeği pozisyonu: Kadın erkeğin kucağına yüz yüze olacak şekilde oturduğu pozisyondur. Üstte olan kişi, bacaklarını partnerinin sırtının altından sarar.

 

Kaşık pozisyonu: Erkeğin arkada olup partnerinin önde olduğu ve birleşmenin gerçekleştiği pozisyondur. Bu pozisyonda duygular çok daha yoğun hissedebilmektedir.

Chairman pozisyonu: Erkeğin yatağa ya da sandalyeye oturduğu kadının ise erkeğe sırtı dönük olacak şekilde kucağına oturduğu pozisyondur. 

Balerin pozisyonu: Kadın ve erkek ayakta yüz yüze bakarken, erkeğin kadının bir bacağını kendi beline kavradığı ve birleşmenin gerçekleştiği pozisyondur. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin