Kadınlar erkeklerin bu 5 özelliğinden inanılmaz etkileniyor: İşte kadınların karşı koyamadığı o detaylar

Kadınların, erkeklerde en çok beğendiği deyim yerindeyse dibi düştüğü 5 özellik ortaya çıktı. Bu 5 özellik kadınları fena halde etkiliyor...

Google Haberlere Abone ol
Kadınlar erkeklerin bu 5 özelliğinden inanılmaz etkileniyor: İşte kadınların karşı koyamadığı o detaylar

Kadın ve erkek ilişkileri her zaman merak edilen ve üzerine çeşitli araştırmalar yapılan konular arasında yerini alıyor. 

Her iki tarafında çoğu zaman birbirlerinden beklentileri farklılaşırken, kadınların erkeklerde karşı koyamadığı 5 özelliği ortaya çıktı. İşte kadınların erkeklerde karşı koyamadığı 5 özellik..

BU ÖZELLİKLERE HİÇBİR KADIN HAYIR DİYEMİYOR

Kadın ve erkekler yaradılışsal olarak birbirinden apayrı olurken, birbirlerinden etkilendikleri durumlar da farklılıklar gösterebilmektedir.

Yazımızın bu bölümünde kadınların erkeklerde en çok etkilendiği 5 özelliği inceleme altına aldık. İşte kadınların erkeklerde karşı koyamadığı 5 özelliği...

1- KOKU

Esasında bu başlığı sadece erkekler nezlinde değerlendirmek yanlış olacaktır. Kadın, erkek fark etmeksizin herkes partnerinin güzel ve temiz kokmasını ister. Ancak kadınlar, kokuya çok daha fazla dikkat ederken dikkat çekici kokular, kadınların kafasında her zaman merak uyandırır.

2- SES TONU

Etkileyici bir ses tonuna sahip olan erkekler, ilk bakışta tüm ilgiyi üzerlerine çekebilmektedirler. 

3- ÖZENLİ GİYİM

Herkesin zevki elbette birbirinden farklıdır. Ancak temiz özenli kıyafet seçimi, kadınların en çok dikkat ettiği durumlardan bir tanesidir. 

 

4- ZEKA

Bu noktada kadınların etkilendiği şey en iyi okulu bitiren ya da en zor matematik problemini çözebilen erkekler elbette değildir. Pratik düşünen erkekler olurken aynı zamanda bakış açısıyla etkilenme dürtüsüdü kadınlara her zaman cazip gelir.

5- CİNSEL ÖZGÜVEN

Karşısındaki kadının ne istediğini, konuşmadan sadece gözlerinden ve mimiklerinden anlayabilen yani esasında partneriyle uyumunu sağlayabilen erkekler elbette kadınlar için çok daha özeldir.

Tüm bu maddeleri bir kenara bırakalım, kadın ve erkek fark etmeksizin esas olanın aynı dili konuşabilme durumu olduğunu fark ettiğinizde hem partnerinizden hem de yaşantınızdan çok daha büyük keyif almayı başarabileceksiniz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin