İstanbul, Bursa, Eskişehir, Kütahya hazırlanın kar geliyor. Kerem Ökten İstanbul'a kar yağışı için tarih verdi

Hazırlanın kış geri geliyor. Kış bitti diye üzülenlere hava durumu paylaşımları yapan Kerem Ökten duyurdu. İstanbul'a kar yağacağı tarihi açıkladı kar yağışının görüleceği illeri tek tek sıraladı.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul, Bursa, Eskişehir, Kütahya hazırlanın kar geliyor. Kerem Ökten İstanbul'a kar yağışı için tarih verdi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün bir hava durumu raporu yayınlayarak geniş bilgi verdi ve yağışlı havaların başlayacağı duyuruldu.

Son tahminlere göre: Marmara (Balıkesir hariç), Doğu Akdeniz,İç Anadolu’nun doğusu, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Ordu çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yurdun doğu kesimlerinde kuvvetli olması beklenen yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunun karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde görüleceği, yağışların Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Gümüşhane ve Rize'de kuvvetli , yükseklerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar, Hakkari, Van'ın güneyi ile ve Şırnak'ın doğusunda yoğun karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

KEREM ÖKTEN DE DUYURDU: YAĞIŞ VE KAR...

Öte yandan hava durumu paylaşımları yapan Kerem Ökten de sosyal medya üzerinden bir mesaj paylaştı ve hava durumu tahminlerini duyurdu.

Buna göre bugün yani çarşamba günü sabah ile öğlen arasında Marmara bölgesinde, İstanbul dahil, yağmur bekleniyor.

Ökten ayrıca "Kış geri geliyor. Perşembe gecesi İstanbul'da yer yer, Bursa, Kütahya ve Eskişehir'de geniş alanda kar geçişi mümkün..." dedi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin