Her sabah 1 kaşık tüketin: Zeytinyağlı kudret narının mucizevi faydaları ortaya çıktı. Zeytinyağlı kudret narı neye iyi gelir?

Adeta doğal bir ilaç görevi üstlenen zeytinyağlı kudret narı, sağlığımız için güçlü faydalar ile dolu bir kombinasyondur. Geleneksel tıpta da pek çok farklı sağlık soruları için kullanılan bu karışımı mutlaka tüketmelisiniz. İşte zeytinyağlı kudret narının güçlü etkileri

Her sabah 1 kaşık tüketin: Zeytinyağlı kudret narının mucizevi faydaları ortaya çıktı. Zeytinyağlı kudret narı neye iyi gelir?

Zeytinyağlı kudret narı, kudret narı meyvesinin zeytinyağı ile birleştirilerek yapılan bir sağlıklı ve lezzetli bir kombinasyondur.

Kudret narı, bilimsel adıyla 'Punica granatum', genellikle nar olarak bilinen bir meyvedir. Kudret narı özellikle antioksidan, vitamin ve mineral içeriği ile dikkat çeker.

Kudret narı içerdiği bu özellikler sayesinde sağlığımız için güçlü faydalar sunar ve genel sağlığımızı güçlendirir.

Zeytinyağı da sağlığımız için güçlü etkilere sahip olan şifalı kaynaklardan biridir. Bu iki güçlü özelliklere sahip besinleri bir araya getirmek, bir dizi sağlık yararını da beraberinde getirir.

İşte zeytinyağlı kudret narının faydaları...

ZEYTİNYAĞLI KUDRET NARI FAYDALARI

Zeytinyağlı kudret narı, sağlığımız için en faydalı kombinasyonlardan biridir. Kudret narı, özellikle antosiyaninler, polifenoller ve C vitamini gibi güçlü antioksidanlar içerir.

Antioksidanlar da vücuttaki serbest radikallerle savaşarak hücresel hasarı azaltır ve genel sağlığı koruma altına alır.

Her sabah 1 kaşık tüketin: Zeytinyağlı kudret narının mucizevi faydaları ortaya çıktı. Zeytinyağlı kudret narı neye iyi gelir?

Zeytinyağlı kudret narının en etkili faydası, bağışıklık sistemini güçlendirdiğidir. Kudret narı, C vitamini açısından çok zengindir.

Böylece bağışıklık sistemini güçlendirerek enfeksiyonlara karşı koruma sağlar. Aynı zamanda hastalıklara karşı vücut direncini artırır.

Faydaları saymakla bitmeyen kudret narı aynı zamanda sindirim sistemini korur ve güçlendirir. Zeytinyağlı kudret narı, bolca lif içerir.

Bu sayede sindirim sistemini destekler. Lifli besinler tüketmek; sindirim sürecini düzenler, kabızlık sorunlarını azaltır ve bağırsak sağlığını destekler.

Kudret narı ve zeytinyağı, kan şekerini düzenleyebilen özelliklere sahip bir kombinasyondur. Bu da özellikle tip 2 diyabet riskini azaltır.

ZEYTİNYAĞLI KUDRET NARI NASIL YAPILIR?

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, kudret narı ile zeytinyağını birlikte tüketmeyi tavsiye etmiştir. Öncelikle kudret narını yıkayın ve küçük küçük doğrayın.

Daha sonra bir kavanoza ekleyin ve kavanozun yarısını saf zeytinyağı ile doldurun. Bu şekilde 1 gün bekledikten sonra her sabah 1 kaşık mutlaka tüketin.

NOT: Bu haber genel bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yan etkiyle karşılaşmamak adına tüketmeden önce uzmanınıza danışın.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin