Görsel zeka testi: Resimdeki farklı sayıyı 6 saniye içinde bulabilir misin? Sadece süper zekaya sahip olanlar bulabiliyor

Bu zeka testinde, resimdeki farklı sayıyı bulmaya çalışın. Sadece süper zekaya sahip olan insanlar farklı sayıyı 6 saniyede bulabiliyor.

Google Haberlere Abone ol
Görsel zeka testi: Resimdeki farklı sayıyı 6 saniye içinde bulabilir misin? Sadece süper zekaya sahip olanlar bulabiliyor - Resim: 1

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha karşınızdayız. Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi ölçmenize yardımcı olan bu testlerde amaç farklı olan nesneyi en kısa sürede ayırt etmektir. Yalnızca en zekiler resimdeki farklı sayıyı 6 saniyede bulmayı başarıyor.

Yukarıdaki sayfada yan yana dizilmiş 19 sayılarını görüyorsunuz. Ancak bu sayfada bir de gizlenmiş farklı sayı bulunuyor. Sizlerden istenen resimdeki farklı sayıyı 6 saniye içerisinde bulmanız. Yine de, doğru yanıta ulaşmak düşündüğünüzden çok daha zor olacak.

Yalnızca en zekilerin 6 saniye içerisinde doğru yanıta ulaştığı bu testte kendine güvenenler için süre şimdi başlıyor. Peki ya siz resimdeki farklı sayıyı 6 saniyede bulabilecek misiniz?