Düzenli cinsel hayatı olmayanlara kötü haber: Her gün biraz daha küçülüyor

Düzenli cinsel hayatı olmayanlara kötü haber geldi. Düzenli seks hayatının olmaması her gün biraz daha küçülmesine neden oluyor. Sıra dışı araştırma sonuç verdi...

Google Haberlere Abone ol
Düzenli cinsel hayatı olmayanlara kötü haber: Her gün biraz daha küçülüyor

Düzenli cinsel hayatı olmayan kişileri yakından ilgilendiren o haberin detayları gün yüzüne çıktı. Cinsel ilişki üzerine pek çok araştırma yapılmaya devam ederken bir araştırmanın daha sonucu şaşırttı.

Düzenli cinsel hayatı olmayan kişilerde küçülme meydana geldiği ortaya çıktı. İşte konuya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

DÜZENLİ SEKS HAYATI OLMAYANLAR DİKKAT

Cinsel ilişki, keyif ve arzunun yanı sıra biyolojik olarak da insan vücuduna son derece faydalıdır. Kişinin günlük olarak stres seviyesini düşüren cinsel ilişki, psikolojik açıdan kişinin kendini çok daha iyi hissetmesine yardımcı olmaktadır.

Düzenli seks hayatı olmayan kişileri ise yakından ilgilendiren bir haber ortaya çıktı. Yapılan araştırmalar sonucunda düzenli seks hayatı olmayan kişilerin beyin fonksiyonlarının düzenli şekilde çalışmadığı belirlendi.

 

Cinsel aktivite, beyin sağlığını olumlu yönde destekleyen önemli unsurlardan bir tanesi olurken düzenli seks hayatının beyin hücrelerinin yenilenmesine ve beyin dokusunun korunmasına yardımcı olduğu ortaya çıktı.

Bunun yanı sıra düzenli cinsel ilişkisi olmayan kişilerin günlük hayata karşı çok daha sinirli ve gergin bir durumda olduğu belirlendi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin