Bu pozisyona kimse "hayır" diyemiyor. En etkili orgazm pozisyonu belli oldu. Öğrenmeden yatağa gitmeyin

En etkili orgazm olunan pozisyon belli oldu. Bu pozisyon seks hayatınıza yeni bir soluk getirecek. İşte seks hayatınızı baştan sona değişikliğe uğratacak o pozisyon...

Google Haberlere Abone ol
Bu pozisyona kimse "hayır" diyemiyor. En etkili orgazm pozisyonu belli oldu. Öğrenmeden yatağa gitmeyin

Seks hayatınıza başka bir boyut kazandıracak o etkili pozisyon belli oldu. Bu pozisyon sayesinde cinsel hayatınız çok daha tutkulu ve istekli ilerleyecek...

Cinsel ilişkinin her iki taraf içinde keyifli ilerleyebilmesi için partnerlerin birbirleriyle hemen her konuyu açık bir şekilde konuşabilmeleri son derece önemlidir.

Partnerlerin birbirlerine istek ve arzularından net bir şekilde bahsedebilmeleri cinsel hayatlarının aynı zamanda güncel iletişimlerinin de güçlenmesini sağlayacaktır.

Bunun yanı sıra kadınların en etkili orgazm oldukları pozisyon belli oldu. Bu pozisyona hiçbir kadın hayır diyemeyecek. İşte en etkili orgazm pozisyonu...

BU POZİSYONA HİÇBİR KADIN HAYIR DİYEMEYECEK!

Kadınlar, erkeklere nazaran cinsellik temalı konuları konuşma noktasında çok daha çekimser davranırken bu durum esasında cinsel hayatlarının olumsuz yönde etkilenmesine neden olmaktadır.

İstek ve arzularını partnerlerine direkt olarak söylemesi yaşadıkları seksten karşılıklı olarak çok daha keyif almalarını sağlayacaktır. 

Cinsel ilişki üzerine pek çok araştırma yapılmaya devam ederken yapılan bir araştırma sonucunda kadınların en iyi orgazm olduğu pozisyon belli oldu. 

Independent Türkçe’nin aktardığına göre ABD’nin New York kentindeki özel jinekoloji kliniği New H. Medical tarafından yürütülen araştırma kapsamında kadınların en etkili orgazm olduğu pozisyonunun, leğen kemiklerinin altına yastık yerleştirilerek yapılan misyoner pozisyonu olduğu ortaya çıktı.

 

Bu pozisyonda kadınların çok daha fazla uyarıldığı ve kadınların çok daha iyi şekilde rahatladığı belli oldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin