Derz aralarına bunu yapın küf lekelerinden kurtulun: Fayanslar tek hamlede ışıl ışıl parlayacak. Derz araları nasıl beyazlatılır?

Derz aralarının kararması ve küflenmesi, herkesin muzdarip olduğu durumlardan biridir. Derz aralarını beyazlatmak için çoğunlukla kimyasal yöntemlere başvurulsa da en etkili yöntem, doğal yöntemlerdir. Her evde bulunan bu 2 malzeme ile küflü derz aralarını parıl parıl parlatacaksınız...

Google Haberlere Abone ol
Derz aralarına bunu yapın küf lekelerinden kurtulun: Fayanslar tek hamlede ışıl ışıl parlayacak. Derz araları nasıl beyazlatılır? - Resim: 1

Banyo ve mutfaklarda bulunan derz araları, pek çok nedene bağlı olarak kararır küflenir. Bunun ardında; nem, küf, kir ve bakteriler gibi etkenler olabilir. Özellikle bu duruma, mutfak ve banyo gibi nemli alanlarda sıkça rastlanır.

Öte yandan kullanılan temizlik ürünleri, deterjanlar ve kirler de derz aralarının karararak küflenmesine neden olur. Derz aralarını beyazlatmak için çamaşır suyu kimyasallara yönelmek yerine, bu doğal yöntemi hemen deneyin.

İşte kararmış ve küflenmiş derz aralarını beyazlatan o yöntem...