Damarları resmen çamaşır suyu gibi temizliyor: Her sabah yarım kaşık içmeniz yeterli. Kolesterolü olan denesin

Kolesterol problemi olanlara son derece iyi gelen, damarları temizleyen etkili formül bulundu. Bu yöntem sayesinde damarlarınız tertemiz olacak. İşte o etkili formül...

Google Haberlere Abone ol
Damarları resmen çamaşır suyu gibi temizliyor: Her sabah yarım kaşık içmeniz yeterli. Kolesterolü olan denesin

Kolesterol problemi pek çok kişinin yaşadığı sağlık problemlerinden bir tanesi olurken, kolesterol probleminin ortaya çıkmasındaki en büyük etmen şüphesiz sağlıksız gıdaların sıklıkla tüketilmesidir.

Sağlıksız gıdaların tüketimi, düzensiz yaşam ve daha pek çok sebep kolesterol probleminin ortaya çıkmasına neden olurken kolesterol problemini bitiren aynı zamanda damarların sağlığına kavuşmasına yardımcı olan o etkili formül bulundu.

İşte her sabah yarım kaşık tüketerek sağlık depolayabileceğiniz o etkili formül...

DAMARLARI RESMEN ÇAMAŞIR SUYU TEMİZLİYOR!

Yüksek kolesterol son dönemlerde pek çok kişinin yaşadığı sağlık problemlerinden bir tanesi olurken, yüksek kolesterol  damarların daralmasına ve kanın düzgün bir şekilde akmamasına neden olmaktadır.

Bununla birlikte pek çok sağlık problemlerinin de oluşmasına neden olurken beslenme uzmanları yüksek kolesterol riskine karşın zeytinyağı tüketiminin gerçekleştirilmesine karşı uyarmaktadır.

Beslenme terapisti Lucia Stansbie zeytinyağı tüketimine karşı şu açıklamalarda bulunarak, zeytinyağı tüketimini önerdi.

"Zeytinyağı, kardiyovasküler sağlığı desteklemek için harika bir besindir. Bu nedenle sos ve yemek pişirmede tercih edilen yağ olmalıdır"

"Zeytinyağı, kardiyovasküler sağlığı desteklemek için harika bir besindir. Bu nedenle sos ve yemek pişirmede tercih edilen yağ olmalıdır" diyen Stansbie zeytinyağı tüketiminin de elbette sınırlı olmasına dikkat çekti.

 

Açıklamalarına şu şekilde devam etti. "Zeytinyağının tekli doymamış yağları düşük yoğunluklu kötü' kolesterolün düşürülmesine yardımcı olurken, içerdiği antioksidanlar sayesinde iltihaplanma seviyesini düşürür" 

"Kan basıncını düşürmeyi teşvik ediyor ve kalp sağlığı için çok önemli olan genel kardiyovasküler sağlığı destekliyor"

Yapılan araştırmalar sonucunda da zeytinyağı tüketiminin yüksek kolesterol seviyesini, sağlıklı beslenme ile birlikte tüketildiğinde büyük ölçüde düşürdüğü saptanmaktadır.

Bu bağlamda her sabah yarım yemek kaşığı kadar zeytinyağı tüketerek kolesterol seviyenizi kontrol altına alabilir aynı zamanda da metabolizmanızın çok daha sağlıklı çalışmasına katkı sağlayabilirsiniz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin